RZV Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Azi am avut ocazia sa testez cit de saritori sunt colegii de forum,la modul rapid... Am avut nevoie de 4 gume 205X16-pt miine RAR,identificare... Unii au vrut si nu au avut cum sa ma ajute,altii s-au agitat, au dat telefoane,altii au scotocit prin garaj intr-un morman de gume pina au gasit dimensiunea...... Le multumesc la toti pentru interes si intentie! RESPECT! Unul singur si nu dau nume,a fost atit de......om,incit la rugamintea sa-mi imprumute 4gume standard, cu jante standard,montate pe masina lui care nu circula, contra 4 BFG Mt 33",garantie, cu jante DOTZ a raspuns,citez: -BAh,eu vind masina,nu o dezmembrez...... Pe aceasta cale imi cer scuze in mod public ca l-am injurat la tel. intr-un acces de furie nestapinita. Ai scuzele mele,Domnule! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Razvane - imi pare rau ca nu am avut cum sa te ajut- pana si la opirusul de strada am roti mai mari de cat aveai nevoie. Cat despre gestul "colegului" - no comment, se pare ca nu a invatat inca ca in viata roata se intoarce cand nu te astepti si ajungi tu in locul celuia care cere ajutor. Culmea este ca asemenea indivizi deobicei sunt cei ma indignati ca nu primesc ajutor - deh uita repede ..... (nu e vorba de tine Razvane evident) - lasa ca viata o sa-i dea peste bot la un moment dat. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni stimabile domn razvan sa spui multumesc la cel de sus, ca asemenea oameni pot spune dupa ce ai facut shimbul temporar, ca au vandut masina cu tot cu jantle tale si iti da pe ele cateva sute ron.... sau mai rau... "care roti?" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni La 00:00 m-a sunat un coleg ca a ramas impotmolit(n-avea troliu), atunci m-am dus dupa el. M-a sunat un prieten, daca n-am o baterie, i-am dat-o de pe samurai imprumut 2 zile. M-a sunat pentru cauciucuri, i-am dat. In schimb aveam si eu pana la concurs, iar rezerva, nefiind verificata de mine scapa aer (avea o pietricica intre janta si cauciuc). Am cerut si eu o rezerva de la un oponent, iar el mi-a raspuns ca nu-i a lui, abureli, ca-i noua... in fine... am terminat cumva cu rezerva aceea si cu compresorul... Intradevar, sunt OAMENI si oameni. In astfel de cazuri oamenii(genul de persoane care se uita urat cand le bea cineva din pahar) se gandesc: EU cu ce ma aleg din asta?...dar OAMENII isi spun: Bah, ce bine ca l-am putut ajuta! Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni -BAh,eu vind masina,nu o dezmembrez...... eu cred ca iti ceream chirie, dar nici macar pe TICO nu am dimensiunea asta...:ha: ai trecut RAR-ul ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Cand ma gandesc ca eu am dat caseta de directie de pe masina cu care umblam zilnic si m-am lasat fara masina o saptamana fara masina. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Am avut acceasi problema/cerere ca si @RZV catre membrii forumului. Nu am avut succes la imprumutat roti si poate e de inteles fiind mai nou in comunitate. Am primit insa un ajutor si mai pretios din partea lui Cristi @Off-Road Runner care m-a sunat imediat ce a aflat de problema. Jos palaria si multumiri inca o data. :h5 We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Facerea de bine implica o interactie de natura sexuala si o ruda foarte apropiata. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Facerea de bine implica o interactie de natura sexuala si o ruda foarte apropiata. Daca gandim asa nu ajungem nicaieri!!!! Sper din toata inima ca nu toata lumea gandeste ca tine ca facerea de bine este incest - si respectiv nu toti sunt tepari!!!:uameni Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Exista un nene aici pe forum ... nu a vrut sa-mi spuna idul care mi-a cerut 1500 (unamiecincisute) euro pe o punte spate standard de LJ70! :uameni Nu i-am comentat pretul ... am zis doar atat: nu ii pot oferi atatia bani, ATAT si s-a ofuscat foarte tare si a zis ca "daca imi trebuie scot banii din buzunar"! Exista de asemenea MULTI speculanti de situatie (nu dau nume aici) si va sugerez sa fiti atenti ori de cate ori incercati sa facati o tranzactie cu "pantalonii in vine"! Imi pare rau sa afirm asta...dar astea sunt timpurile pe care le traim ... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Hehehe.... Mai stiu si eu pe cineva care mi-a oferit un serviciu contra altui serviciu de-al meu. Nu conteaza ca adunate toate serviciile pe care i le-am oferit, plus lucrurile date moca (care costau in mod normal), depaseau contravaloarea sumei stabilite. Dupa vreo 2 ani replica lui a fost: " Nici acuma nu mi-ai platit etc..." . Am ramas... afis dupa afirmatia aia. Eh, asta este, ne mai luam si m**e cateodata, dar ceea ce doare cel mai tare e ca ne-o luam de la cine nu ne asteptam. Invatatura de minte pt mine, ca pt data viitoare sa pun aparatul de taxat in functiune, la supra-taxa. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni din experienta am invatat ca exista doua feluri de oameni: cei pe care ii ajuti si considera ca te-au fraierit, ce prost esti tu si ce destepti sunt ei, care o trec la prosteala. si mai sunt cei pe care ii ajuti, care apreciaza ajutorul, iti multumesc si isi amintesc. tentatia este sa nu mai ajuti ca sa nu mai fii luat de prost. si atunci, inevitabil, ajungi in categoria celor pe care ii critici. si devii ca ei. dar la un moment dat ai scuze, multe si justificate scuze, ca deh, te-ai mai ars. dar tot scuze raman. si tot in categoria pe care ai criticat-o tot timpul ramai, desi tu continui sa te justifici de ce nu... concluzia mea: ramai cel care ajuta. in ciuda dezamagirilor. daca tu esti multumit de tine, nimic nu mai conteaza. oricum fiecare face atat cat poate. sau cat il duce capul. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni din experienta am invatat ca exista doua feluri de oameni: cei pe care ii ajuti si considera ca te-au fraierit, ce prost esti tu si ce destepti sunt ei, care o trec la prosteala. si mai sunt cei pe care ii ajuti, care apreciaza ajutorul, iti multumesc si isi amintesc. tentatia este sa nu mai ajuti ca sa nu mai fii luat de prost. si atunci, inevitabil, ajungi in categoria celor pe care ii critici. si devii ca ei. dar la un moment dat ai scuze, multe si justificate scuze, ca deh, te-ai mai ars. dar tot scuze raman. si tot in categoria pe care ai criticat-o tot timpul ramai, desi tu continui sa te justifici de ce nu... concluzia mea: ramai cel care ajuta. in ciuda dezamagirilor. daca tu esti multumit de tine, nimic nu mai conteaza. oricum fiecare face atat cat poate. sau cat il duce capul. Foarte corect!:br Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni sa va zic eu una tare. Iarna fac si 4 drumuri de straja pe zi si tot mai scot/remorchez diversi indivizi de prin santuri sa care au ramas impotmoliti in zapada fara sa le iau nimic, pe principiul ca decat sa astept sa se chinuie sa iasa mai bine ii scot eu si ajung la cabana mai repede. anul trecut o patesc eu adica derapez si intru intr-o zona unde era zapada adunata si raman suspendat. ma chinui cu lopata de armata vre-o jumate de ora sa scot zapada de pe sub masina si tot nu reusesc sa ies. trece un individ cu un ''jep'' si il rog sa ma ajute, omu ma remorcheaza si imi cere 50 de lei. Am incepeut sa ma injur ptr ca am aflat inca odata ca in viata nimic nu e pe gratis, adica daca eu nu iau si mi se pare normal sa ajut tot la fel ma astept ca si altora sa li se para la fel. Si in alta ordine de idei anul trecut am scos cu veverita un hammer care era suspendat in zapada:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni @RZV - Ai rezolvat sau nu? Am gume 205 si roti cu totul 245 pe 16. Si n-o sa-ti spun ca nu dezmembrez masina, chiar daca o am la vanzare:h5 Singura problema e ca sunt la Ploiesti. Bafta! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Hai sa va zic si eu…… Asta vara de craciun ma suiii intr-un prun si mancai atatea mere de ma saturai de pere…. Asa ca , odata, asta vara, intr-o foarte frumoasa zi ma invita un prieten la un gratar undeva pe langa Ploiesti unde are o casa batraneasca (care a vazut si a auzit multe)…..Plec cu nevasta si copilul si bineinteles cu raposatu’ jeep . Daca tot cunosteam zona era si pacat sa nu dau si o tura soft prin paduri si pe dealuri. Si…dupa prima tuica si o gustarica ma mancau talpile…Plec , ma plimb, ma bag chiar si prin niste locuri prin care nu mai fusesem. Totul ok. Si uscat si niscaiva noroi…frumos. Ma intorc, la baza dupa vre-o ora , mai bag o tuica asa ca inainte de gratar si o tulesc din nou. Ma invart de colo colo ceva vreme si la un moment dat vad niste urme de taf suficient de adanci si pline cu apa asa cat sa-mi starneasca curiozitatea. Intru , talpi …foarte tare. La un moment dat , ma gandesc ca ar fi bines a merg mai tare pe o portiune acoperita cu apa cam de 30 cm. ca sa mai spal noroiul. Dupa vre-o 150 de metri se opreste motorul si iese mult abur . Ce sa fie ce sa fie. Sub impactul tuicii zic “n-are nimic , a tras putina apa , las ca o scoatem imediat” si ma apuc si dau la cheie luuuung si inca odata luuuung, dadea sa o ia si brusc se razgandea. Si mai dau odata si … brusc a inceput dansul pistoanelor si bielelor in afara blocului motor. Miros de ulei si benzina, fum de ulei …Ma dau jos si ma intreb singur “Ce-ai facut vere , ai spart motorul ?” Si tot eu imi raspund “l-am spart hir-ar masa a dreaku” cu toate ca pe masa n-o cunostem si n-avea nici o vina…. Sun gazda si ii spun ce am patit. Lumea era binemersi la masa . Gazda lasa tot si vine sa vada si el minunea . Avea un Mitsu de 2,5 tdi cu ceva cauciucuri , in rest stock. A venit , a vazut si m-a tras pana intr-un loc imposibil de iesit . A mai venit un tractor hotarat sa faca un ban cinstit, sa ne scoata de acolo si a ramas si el impotmolit…. Am sunat si a venit un prieten cu terrano al nostru echipat de offroad. Dar ce sa faci cu el ? Am troliat Mitsu si l-am scos la drum , intre timp a reusit si tractorul sa iasa si a ramas Jeepu’ care era mort . Cu troliul de la terrano si cu cel de la jeep reusim sa punem masina pe o directie si atat. Mai dau niste telefoane pe la cei din Ploiesti si dupa ce epuizez totul raman pe ganduri. Pe cine sa sun eu ? Semanlul era aproape deloc si plec catre un drum unde trebuia sa am semnal. Il opresc pe un nene cu bicicleta , ii dau niste bani si il rog sa mearga la cel mai apropiat magazin sa-mi ia tigari , apa si ceva bere. Nenea se conformeaza intocmai , pleaca si se intoarce cu o sacosa cu apa , bere si tigari. Stand asa la o bere , la marginea padurii imi vine inspiratia si il sun pe Petre…..aka bulbar sa-l intreb cam ce ar trebui sa fac sa ies de acolo . De troliat cu terrano , ne lua cam toata noaptea, n-aveam nici scripeti…. De tras nici gand, terrano de-abia se tragea pe el. Dupa ce ii povestesc situatia in care eram, Petre zice : “Frate, stai acolo ca te scoatem noi dar mai dureaza ceva timp, eu sunt cu Miron Sorin si mai avem putin pana la Bucuresti, venim de la Gura Humorului de la Bucovina. Trebuie sa ajungem la Sorin la garaj , sa schimbam planetara la masina de concurs si venim. Stai linistit ca venim. “ Era ora 22. Florin cu Mitsu, vine si ma ia de pe drum si plecam la el sa mananc si eu ceva ca eram hamesit de foame. Musafirii plecasera demult, inclusiv nevasta si copilul . Cand sa mananc , pauza …cativa caini au intrat in curte si halisera tot. Jale mare. Am gasit niste uscaturi prin frigider si mi-am mai potolit foamea. Se face cam 0.30 si plecam intr-un loc in care urma sa ne intalnim cu Petre si Sorin. La un moment dat se auzea de la cativa km zgomot de simexuri pe asfalt. Zic …ei sunt … In cateva minute apar, mergem la locul cu pricina, legam jeepu’ cu o cinetica si Sorinel se pune pe treaba. In 10 minute am iesit la sosea . Inca erau sub aburii adrenalinei de la Bucovina. Sincer , aveau nebuneala pe creier, pe bune. M-au tras atat de tare pe niste pante cu ceva inclinatii laterale si cu ceva viraje in care n-aveam timp sa iau de volan neavand servo ..fara motor.. La shpanu pe care l-au dat puteau sa traga si masina singura fara mine la volan ca nu avea nici cea mai mica sansa sa cada in vre-o prapastie. Am ajuns la garaj unde tin eu masina si l-am intrebat pe Sorin cat ma costa deranjul….. Mi-a raspuns “ hai vere ce sa te coste, stai linistit, relaxeaza-te..” Stau acum si ma gandesc cine ar mai fi facut acest gest. Am in minte cateva persoane , doar cateva ,tot de pe forum care ar fi raspuns afirmativ la problema mea dar nu le-am sunat pentru ca s-au oferit Petre si Sorin primii. Eeee, acum voi ce spuneti ? Despre niste oameni care nu aveau nici un fel de obligatie fata de mine. Pe Petre l-am cunoscut odata la o iesire si pe urma la ORR . Pe Sorin nici nu-l cunosteam. O fi mare lucru sa fii om ? Eu zic ca este mare lucru si cred ca as putea numara pe degetele de la o singura mana persoanele de acest gen care m-au ajutat neconditionat in asemenea situatii. PS. Petre, oaia din povestile de pana acum , a crescut, s-a maturizat si va deveni realitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni pina la urma, in lumea asta, inclusiv a offroadului, oamenii se cern mai devreme sau mai tarziu...se autoexclud prin tot felul de kkt-uri pe care le fac, voit sau nu...unii, persista sa se bage in fata, in seama, in...plm:grin: si atunci, poate, ar trebui sanctionati mai devreme de catre comunitate...pentru binele comunitatii... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Pana la urma ai rezolvat problema?Am 4 roti cu gume 205r16 imprumutate unui prieten acu cateva luni.Lui sigur nu-i mai trebuiesc asa ca daca ai nevoie 0722.252.631 Alin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Mama ce am creeat...un mic monstru....:ha: Glumesc,dar..Adikamikaze mi-a dat jante,si Didone gume.... Am facut RAR,si identificare tot ok,multumesc mult. Inca o data scuze pt injuraturi,dar eu nu pot s a concep asa ceva....daca ceream simex si dadeam farfurii-cum am cerut eu, mai ziceam,dar eu ceream farfurii si dadeam o bucatarie.....in sfirsit! Le multumesc celor care s-au agitat-sunt cam 10-12 persoane si se stiu ei nu au nevoie sa-i umflu eu. Cineva acolo sus ne vede pe toti,si asta-i destul! Semaca are drepatate,oamenii se cern ,in timp.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Razvane, stii ca si eu am avut aceiasi problema de curind (pe care am reusit sa o rezolv desi nu am gasit ajutor pe forum). Nu te mai plinge ca o baba :grin: ca stii cit de greu este sa gasesti oameni atunci cind ai nevoie de ei. Fii multumit ca inca mai ai la cine sa apelezi pentru ajutor. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: OAMENI si oameni Oamenii se ajuta intre ei ...cum nu? La trantit usa peste degete, la carcima la mancat ...samd Se poate insa si mai rau ... Pan' la urma e bine ca ti-ai rezolvat problema CU AJUTORUL unora ... :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: OAMENI si oameni Mai RZV-ule acum vad ce iti trebe.Am exact acea dimensiune pt fierul tau.Este in Metav la pravalia mea.Suna-ma!:wink: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: OAMENI si oameni Si totusi pe forum exista si alt gen de oameni... genul care sunt gata sa te ajute la orice ora cu o problema... In noaptea aceasta m-am lovit de 2 dintre ei si le multumesc din suflet pentru sprijinul acordat !! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 (editat) Re: OAMENI si oameni Eu am iesit din rahat de 2 ori cu ajutorul forumului si prea mult nu ma cunoaste lumea pe aici.Spre ca o data sa ajut si eu pe cineva cu ceva in functie de posibilitati. Editat Octombrie 26, 2010 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Oameni adevarati Dupa toate discutiile din ultima vreme referitoare la omenie, in general, si a unor colegi de forum, in special, vreau sa aduc si pe aceasta cale mii de multumiri lui Catalin si baietilor de la Land Atelier. Motivul este simplu: asta seara Bivolul proprietate personala (Y61) s-a imbolnavit subit in trafic (probabil face si el greva din cauza taxelor) si m-a lasat in drum (ca boul :grin:). Dupa ce aproape epuizasem lista cu telefoane la care, cel putin teoretic, pot apela pentru ajutor, a aparut din negura intersectiei Catalin calare pe un LR, nu alb, dar salvator, care si-a facut pomana cu mine si m-a tractat. Iata un exemplu ca omenie inca exista in aceasta comunitate. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate