pasek Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Buna ziua, am un Pajero Classic din 2002 LWB si a aparut o problema careia nu stiu cum sa-i dau de cap. Dintr-o data am observat ca nu mai merg pe spate ambele lumini de pozitie. nici becurile de frana ( becurile sint bune). Mentionez ca este vorba de luminile din cele doua semnalizatoare din bara spate. Semnalizatoarele merg in ambele; becul de frina situat sus pe usa merge. Ce as putea sa fac? Multumesc In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Lumini pozitie Daca al 3-lea stop de frana merge, atunci nu e de la siguranta. Daca pozitiile pe fata merg, nici in cazul pozitiei nu e de la siguranta. Eu as cauta problema la soclurile becurilor, becuri care pe spate sunt duble (pozitie, frana). Scoate becurile si incearca sa cureti contactele. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Lumini pozitie MAi poti verifica firele sa nu fie roase undeva, daca nu soclutile corodate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Lumini pozitie Multumesc de sfaturi. Am rezolvat problema: un bec era ars iar la cealalta tripla se rupsese un fir. Partea ciudata este ca ambele s-au intimplat in acelasi timp.:shock: In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate