COBAR Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Am gasit un pachet format din statie Danita 3000+ antena President la un pret f bun.Cine foloseste acest model de statie poate ma poate ajuta cu ceva pareri.Eu personal inclin spre un President:grin: Multumesc anticipat MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Danita 3000 - pro si contra Inclinarea ta este buna! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Danita 3000 - pro si contra eu am de un an o danita 3000, face toti banutii, merita cumparata. Inainte de ea am avut tot o danita dar 440 ... si era varza, in sensul ca dupa prima saptamana s-a blocat pe un canal si ... asa a ramas. Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Danita 3000 - pro si contra Eu momentan folosesc un president wilson dar m-ar bate gandul s-o schimb cu o danita 3000 . tocmai am achizitionat si o antena santiago 1200 , 2m lungime . Ce parere aveti ? Merita ? Sau s-o pastrez ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Danita 3000 - pro si contra Neprimind niciun raspuns , am renuntat la danita 3000 si am schimbat-o totusi tot cu un president taylor de 6w . voi face din nou calibrarea . sper sa fie ok . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Danita 3000 - pro si contra Am luat pachetul respectiv sa il probez pe o duba.Rezultatul a fost peste asteptari.Ramane de vazut in timp dar momentan cred ca este ok MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate