nan florin Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Poate sa-mi spuna cineva daca merita bucsat un motor RD-28T si cu ce rezultate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: bucsare motor RD-28T normal ca merita,iar ca costuri cca 120ron per cilindru,apoi este ca nou:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: bucsare motor RD-28T am bucsat cateva zeci de motoare. La cateva am avut probleme, EX: meseriasii mi-au facut camasile prea subtiri si dupa 20.000km au inceput sa flencane in sus si o lua la fiert motorul, inexplicabil. Pe de alta parte, daca faci camasile prea groase, se subtiaza prea mult blocul intre cilindrii si apar fisuri pe bloc dupa ceva rulaj sau o incinsatura mai serioasa .Pana la urma am ajuns la concluzia unor dimensiuni optime dupa care comand lucrarea. Foarte importante sunt materialele din care se executa camasile si manopera de realizare a cotelor finale prin honuire si strangerea prin fretare a cilindrilor in bloc. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: bucsare motor RD-28T Intr-adevar,cel mai important factor este materialul din care se fac bucsile pentru el.Se baga presat in bloc,dar cred ca meseriasul ar trebui sa stie mai bine.Incearca sa-mi dai o cota a pistonului,stiu ca mai avea tata niste material prelucrat special pentru asta..A lucrat in domeniu. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: bucsare motor RD-28T L-am reparat la Chiuloasa Bistrita, pentru ca tot ce am gasit era mai rau decat al meu. Impreuna cu piesele m-a costat cam 1000 Euro. Ulei am bagat ARAl 10W40. O fi bun sau sa merg pe 15W40? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: bucsare motor RD-28T L-am reparat la Chiuloasa Bistrita, ........ Ulei am bagat ARAl 10W40. O fi bun sau sa merg pe 15W40? La motoare de generatie veche,ca al tau,cu oarece uzura,e indicat 15/40.Avand in vedere ca teoretic al tau nu mai are uzura (probabil ca i-ai pus segmenti si cuzineti noi,si alezarea camasilor s-a facut dupa cota FIECARUI piston in parte) e foarte bine ca i-ai pus 10/40.S-ar putea sa-l `pape`la inceput,dar consumul de ulei trebuie sa dispara cam dupa 800-1000 km.Daca nu dispare,poti trece fara probleme pe 15/40.Eu asa stiu.Daca gresesc,sa ma corecteze cineva.. Si da,ARAL e foarte bun. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: bucsare motor RD-28T sau : http://cgi.ebay.com.au/NISSAN-PATROL-RD28-T-TURBO-DIESEL-CYLINDER-HEAD-/350087912010?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item5182dd9a4a cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: bucsare motor RD-28T Poate sa-mi spuna cineva daca merita bucsat un motor RD-28T si cu ce rezultate? Eu am bucsat blocu tot la un motor de 2.8td din 90 si merge bomba am 8000 km de cind am bucsat blocu si merge struna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate