Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Golaneasca

GOGANU24cm

Postări Recomandate

OFF roaderi: @alf, @gabipas, @ zamonkh&@babone , @light, @goganu, @donatello, @emil........

p.s.....rog un moderator daca poate sa rezolve cu linkul, multumesc.

poate data viitoare raspunzi la mesaje, Gogane ...

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Golaneasca

Ce-mi place mie de tine mah, Gogane... vedeta lu' tata vedeta!!! Esti exhibitionist nu numai cu aia 24 cm dar si prin mai toate pozele!!! Hartistule!

In alta ordine de idei ... felicitari pentru toate iesirile astea faine!

l-am cunoscut si pe zamonck, la Lipoveanu in batatura...baiat bun, tu l-ai decoperit, tu l-ai promovat Gogane?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca.......pe @zamonkh ,@sensei cica l-a descoperit, eu doar AM TRACTAT toyota lui :ha:....cat despre iesire...:grin:

@lordeko.......prin slanic prahova, prin curtile si pe ulitele oamenilor......:x

@sensei.......oooo toyotistule.....de mult nu te am vazut:top.....

Link spre comentariu

a fost disttractie maxima cu baieti de calitate.:h5

....as pune si cele maxim 5 poze acceptate pe care le-am editat special pentru postare pe forum daca ar exista un buton de atash....:ang4

....hhmmmm....

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

pai ....tot la noroi ...????? vazant titlul topicului credeam ca sunteti in Piata Universitatii ... mancand eugenii :ha: :ha: :ha:

... si eu la ultima iesire am avut parte de mult noroi .... deja ma oftic ca nu mai am ap foto ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Chiar ca a fost o iesire frumoasa.....pacat de unele damage-uri...insa mai mergem si alta data

important este sa fie caterinca si noroi :h5

gogane, m-ai facut vedeta?

acum o sa sara paparazzi pe mine frate :tk

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

pai ....tot la noroi ...????? vazant titlul topicului credeam ca sunteti in Piata Universitatii ... mancand eugenii :ha: :ha: :ha:

... si eu la ultima iesire am avut parte de mult noroi .... deja ma oftic ca nu mai am ap foto ...

....te vom lua odata cu noi.........ap foto va fi ultimul lucru caruia ii vei simti lipsa.....dar avem eugenii din belsug :2dr

Link spre comentariu

l-am cunoscut si pe zamonck, la Lipoveanu in batatura...baiat bun, tu l-ai decoperit, tu l-ai promovat Gogane?

salutari semaca! :hi

daca ma descoperea goganu acum aveam patrol cu siguranta :ha1 ,asa a mai castigat un client :ha:

@sensei - merci beaucoup :we , de fapt mataluta ai fost ala care mi'a mutat rinichii in gat, la primul meu contact cu off-road'ul

Toyota LJ 70

Suzuki GSX-R 750

Yamaha Virago

Citroen C4

Link spre comentariu

Gogane,tu de la eugenii ai atita energie:ha:

............ parca-l si vad .... desface poleiala galbena .... crema este lipita de ea.... restul de crema iese insistent dintre cei doi biscuiti ... si o limba trasa pe ambele parti a eugeniei sa revina la forma originala ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare