offroadsoso Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 salut .vreau sa modific un rocky la suspensie .cu arcuri spirala si tendone ,merita?? vreau sa stiu cat de bune sunt axele de daihatsu rezista la socuri ,se rup planetarele ? la ce sa ma astept :tk daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlady_V Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Re: modificare daihatsu rocky merita? Salut! Nu stiu cat sunt de rezistente axele de rocky dar am un prieten cu un rocky modificat si pot sa iti spun ce i-a facut: -motor si cutia originala, axe de tv cu tot cu butuci de tv, ceva cauciucuri agricole pe jante de tv modificate de el arcuri spirale(cred ca de aro 24 fata, alea de 19) cu tendoane si bari in Z custom, dat jos mare parte din caroserie si sudat ceva tevi. toate astea le-a facut la el acasa. Tot incerc sa il conving sa intre pe forum. Si uite ce a iesit: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
offroadsoso Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 Re: modificare daihatsu rocky merita? arata bine masina.mi se pare mie sau sunt cam tari arcurile e cam rigida. eu numa suspensile vrea sa le modific de genu 4 link cu patru tendone .daca poti sa imi lasi un nr de tel. in pm. sa vb cu el poate ma ajuta la ceva :tk daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan ionescu Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Re: modificare daihatsu rocky merita? am molipsit un prieten acum cativa ani cu noroiala si a vrut neparat sa-si ia masina. nu mi-a ascultat sfatul si s-a procopsit cu un rocky in mintile lui. masina a fost echipata imediat cu toate cele. insa: a vazut doar 3 iesiri destul de soft zic eu, dupa care a mers direct la remat. nu prea s-a mai putut recupera mare lucru de pe ea. sigur conteaza si stilul de condus insa concluzia o tragi singur. bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
offroadsoso Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Re: modificare daihatsu rocky merita? eu ma dau cu rocky de un an si nu l-am menajat deloc nu am rupt nimic .poti sa-l pui pe butuci in doua zile daca nu ai simtul fierului cand cedeaza:h5 daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adyante Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 a-ti mai modificat pana la urma Rocky sau nimeni nimic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts