Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Clasament campionat national 2010

Postări Recomandate

Re: Clasamentul campionat national

Asta inainte de etapa de la Campulung la unele clase si inainte de etape de la Cluj la p-cp/sectiuni:

Clasament Open Piloti

Clasament Open Copiloti

Clasament Extrem Piloti

Clasament Extrem Copiloti

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La clasament open copiloti s-a strecurat o greseala:

Fermeseanu Petre nu este membru Kamikaze. asta din ceea ce stiu eu. daca gresesc :al:al!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

farmecul oricarei intreceri, fie aceasta una de table, atletism, judo, sau gimnastica,fotbal, in cazul de fata...offroad...este legata nu neaparat de numele campionilor, (care metita din punctul meu de vedere tot respectul ) ci de participarea larga a tuturor combatantilor, si pozitia fiecarui concurent in clasament...asta stimuleaza competitia...

intrebare : forumul offroad-erilor din romania :clmerita sa aiba informari oficiale la timp, precise, si obiective despre aceasta chestiune ?

daca da, va rog sa intreprindeti demersuri, eventual sa vorbeasca cineva cu oficialii federali in asa fel ca in campionatul viitor sa fie toata suflarea :clinformata la timp despre cum se desfasoara ' luptele '

daca incepem oricare dintre noi participarea in 2011 poate ca in afara de site-ul oficial al federatiei ( care nu transmite prea multe informatii despre offroad ) , vrem sa stim cine,ce, organizeraza ,cum face acest lucru la timpul potrivit...

multumesc

Link spre comentariu

Bravo, ai bunctat foarte bine @gabi.r ... anul asta peste o prezentare mai pe larg a competitiilor din campionat s-a cam lasat valul.... anul trecut erau topicuri la fiecare etapa cu multe poze, comentarii si discutii, era un topic cu "campionii nostrii".... si la sf de an parca stiu ca exista si un clasament, sau ceva de genul....

anul asta cam ceata.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

chiar aici vroiam sa punctez...multumesc @jo si @blavenstein...frumos clasament...e corect dar incomplet...asa ne prezinta FRAS rezultatele...prin omisiune, inseamna ca la tot campionatul au fost numai 9 echipaje ( 3standard, 3open, 3 extrem formate din cite 2 persoane )...restul chiar nu conteaza...

spre exemplu, eu unul cunosc copiloti care pe parcursul campionatului au schimbat 2 sau 3 echipe...vreau sa stiu de exemplu pe care loc este bunul meu prieten watcher...ptr. ca el a fost ca si multi altii participant la intreg campionatul...sau poate mai bine deschidem o sectiune de genul PODIUMUL si RESTUL...." carnea de tun ":ha:

:old sfat sincer prietenesc :

DOAR CU ARISTROCRATIE

N-AI SA AI DEMOCRATIE...

GLOATA MARE COTIZANTA

ESTE CEA MAI IMPORTANTA...

Link spre comentariu

Hai BREE ca tine cineva si cu "GLOATA MARE COTIZANTA" :wink:

Vine si clasamentul complet. Trimit lu Max, ca-mi da cu virgula sa-l urc sus. Sunt in .xls si nu stiu ce nu a vrut, de nu am putut sa-l pun sus.

O sa fie publicat si la FRAS dar au ceva probleme tehnice la site.

Alta "virgula" :wink:

Rasty

Link spre comentariu

am pus intrebarea si pe topicul initiat de yonutz, o pun si aici.

se face si un clasament al cluburilor?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Giorgele chiar daca nu e oficial se poate schita un clasament al cluburilor dupa punctele pilotilor si copilotilor ...:wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

pai fix asta era intrebarea, numai ca nu m-am exprimat eu corect:

exista clasament oficial pe cluburi?

se pare ca nu.

dar ar fi bine sa existe, nu?

ceva gen clasamentul constructorilor din F1

la sfarsitul unui an competitional, poate exista surpriza ca un pilot sa fie campion la clasa lui, iar un club sa fie pe primul loc, chiar daca nu a dat nici un campion.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

am pus intrebarea si pe topicul initiat de yonutz, o pun si aici.

se face si un clasament al cluburilor?

Da, s-a facut si clasamentul cluburilor.

locul 1 Bucovina off road club

locul 2 Kamikaze off road club

locul 3 Off road Mures club

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare