bogdanstanescu Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 poate va rog sa imi spuna cineva cate "spline" are un Discovery 2 TD5 din 2003? Flansa este cu 4 surubele :) multam fain Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: diferential fata td5 2003 ........... 24 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: diferential fata td5 2003 subscriu.....24 From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: diferential fata td5 2003 multam m am prins ce e alea si m am pus pe numarat acu pot subscrie si eu cas 24 se poate inchuia topicul Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate