Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AT: Anvelope yokohama

COBAR

Postări Recomandate

Re: Anvelope yokohama

Aici e un site cu pareri despre ele :

http://www.tyretest.com/4x4_reifen/yokohama/geolandar_at_s/index.html

Dupa cum arata profilul lor, probabil ca se comporta mai degraba ca niste M+S decat ca niste AT-uri veritabile.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La cum vad profilul, seamana bine cu G900, de care am pe Subaru. La ce intrebi tu sunt foarte bune, inclusiv pe zapada.

Mai pot sa-ti spun despre Yokohame ca sunt foarte rezistente fara a derapa pe asfalt, eu am cu ele 70.000 si mai merg inca 10.000 pana sa ajunga la marca de uzura. Iernile am mers tot cu ele (sunt marcate M+S), nu am avut probleme desi la Brasov ninge. Poate ca a ajutat si AWD-ul simetric al lui Subaru, combinat cu distributia electronica a cuplului.

Una peste alta, si-au facut treaba bine, sunt multumit de ele. Eu unul voi mai cumpara Yokohama.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

La cum vad profilul, seamana bine cu G900, de care am pe Subaru. La ce intrebi tu sunt foarte bune, inclusiv pe zapada.

Mai pot sa-ti spun despre Yokohame ca sunt foarte rezistente fara a derapa pe asfalt, eu am cu ele 70.000 si mai merg inca 10.000 pana sa ajunga la marca de uzura. Iernile am mers tot cu ele (sunt marcate M+S), nu am avut probleme desi la Brasov ninge. Poate ca a ajutat si AWD-ul simetric al lui Subaru, combinat cu distributia electronica a cuplului.

Una peste alta, si-au facut treaba bine, sunt multumit de ele. Eu unul voi mai cumpara Yokohama.

Salut,

Sunt interesat de Yokohama Geolander MT. Prin cine se poate cumpara Yokohama in Romania?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Re: AT: Anvelope yokohama

fugi de ele.

am pe subaru din fabrica si nu fac 2 bani.

at inseamna ca nu sunt bune la nimica. dar la NIMIC.

pui de vara ceva consacrat si iarna la fel. stiu ca e ai scump dar cu siguranta ta si a familiei nu te joci.

ale mele puneam o frana si distanta de franare era aproape dubla. foarte naspa senzatia

Link spre comentariu

cu tot respectul dan ionescu,

Am pe Subaru si mi s-au parut excelente, atat ca uzura cat si ca aderenta. Dovada ca m-am impacat bine cu ele e ca, dupa 3 ani de purtat non-stop anvelopele din fabrica, mi-am cumparat alte aceiasi marca.

In plus, masina mea nu a avut nici o zgarietura, nu spun accident.

Link spre comentariu

Si acum tot AT am; am Bridgestone Dueller AT. Nu pot sa fac comparatie cu alte avelope, ca nu am incercat altele pe masina. Intr-adevar, nu ma astept la performante sportive pe sosea din parte unor anvelope AT, si sunt sigur ca un set de anvelope de sosea dedicate vara si iarna ar face treaba mult mai buna. Dar as vrea si ceva cu o mica tenta de offroad. Probabil varianta ideala ar fi 3 seturi, sosea iarna-vara, plus MT pentru iesiri in natura :) . Dar aceasta solutie e putin scumputa :) . O sa merg acum pe varianta AT, urmand ca poate la vara sa incerc unele cauciuce de vara, de sosea. Am un set, cumparat odata cu masina, dar nu sunt in stare foarte buna, asa ca ma mai gandesc la primavara :)

2001 Freelander TD4
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

fiecare cum crede.

din partea mea ma bucur daca voi va descurcati asa de bine cu AT, am avut pe masina ( chiar le mai am prin garaj - le dau de pomana cui vrea)

nu se compara niciodata un AT Geolander cu orice alt cauciuc. spun asta pentru ca intamplator am avut ocazia in ultimii ani sa probez zeci de masini cu tot soiul de anvelope iarna / vara / at / mt si dintre toate intotdeauna AT mi s-au parut cele mai nereusite.

bunaoara va demonstrez oricand ( proba practica ca un set de anvelope de iarna performante are distanta de franare mult mai buna fata de un Geolander. sa nu mai vorbim de alte caracteristici de rulare ( stabilitate laterala, zgomot, etc)

am avut si alte at-uri pe diverse masini ( Goodyear Wrangler sau Bridgestone Dueler ) si parca nu erau chiar atat de slabute...

pana la urma e si o chestie de buget. un set bun de iarna ma costa spatamana asta la forester cam 900 euro, bani care la primavara ii dau din nou pe un set nou de vara....

Link spre comentariu

eu am geolander pe pathfinder de mia bine de 50k km .....

cele de pe spate s au tocit asimetric datorita geometriei pe acre n am facut o vreo 40k km ....

cele de pe fata mai tin inca 30-40k ....

si nu le am menajat ....

le recomand .... pe mine m au satisfacut cum se comporta si on si off road

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

fugi de ele.

am pe subaru din fabrica si nu fac 2 bani.

at inseamna ca nu sunt bune la nimica. dar la NIMIC.

pui de vara ceva consacrat si iarna la fel. stiu ca e ai scump dar cu siguranta ta si a familiei nu te joci.

ale mele puneam o frana si distanta de franare era aproape dubla. foarte naspa senzatia

Generalizezi gresit ... alea ptr Forester XT, la dimensiunea aia ciudata, chiar nu erau de tinut pe masina ... daca vroiai sa te bucuri de performatele ei ... erau proaste pe ud, proaste pe zapada si slabe pe uscat. Dar alte dimensiuni pe alte masini chiar sunt OK.

Ptr forester am dat 700ron/buc GoodYear Winter Ultra Grip si 600 pe Toyo Proxes de vara si gata :banana

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

anul trecut am luat si eu pentru CRV cu vreo 800 bucata Good Year UG, sunt senzationale, nu se compara cu nimic.

Anul asta nu am gasit mai nimic in afara de nankang bang bang asa ca am zis ca am comandat niste Nokian de afara, trebuie sa vina. Am mai mers cu asa ceva si sunt f misto. Basca indice de viteza 240 kmh, deci se incadreaza la fix :-)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am luat un set de Geolandar A/T-S (http://www.yokohamatire.com/tires/detail/geolandar_a_t_s) . Momentan le am doar de cateva sute de km, si par sa fie ok . Oricum, fata de Bridgestone-urile vechi, care erau si uzate "cu galme", masina se simte mult mai bine. Cu anvelopele vechi, se auzea un zgomot mai mare la rulare, si parca si tremura masina. Dar am observat si o uzura ciudata la anvelopa stanga spate . Mai precis, blocurile de cauciuc de pe partea interioara erau cumva "ascutite". Adica, daca dadeai cu mana intr-un sens pe ele, le simteai ok, daca dadeai invers (din spate spre fata) simteai niste coame la blocurile de cauciuc. Am de gand sa-i fac si geometria curand, sa nu fie cumva o problema de geometrie si sa stric si anvelopele noi.

P.S. Daca vrea cineva anvelopele Bridgestone, le donez cu placere.

• Like 1
2001 Freelander TD4
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Daca mai e cineva interesat de vreo 2000 km am pe grand vitara yokohama geolander AT S si se comporta destul de bine la plimbari soft, bine pe asfalt umed si uscat, foarte bine in zapada si aproape de 0 pe noroi. Se incarca si asa raman pana pe asfalt. In rest mi se par cauciucuri destul de bune si cu o pozitie buna pe tyre rack.

Link spre comentariu

Confirm si eu. Am mers cu Geolandar A/T-S iarna trecuta si vara asta . Despre noroi nu pot sa spun multe, n-am prea mers prin noroi. Nici masina nu e 'foarte off-road' . Si da, pe zapada se comporta foarte bine . Iarna trecuta am alergat foarte comod prin zapezile din Bucuresti si din imprejurimi.

Mi se pare ca se potrivesc bine si cu posibilitatile masinii. Suficient de agresive pentru un scurt iesit-de-pe-drum si destul de netede pentru mersul pe autostrada.

2001 Freelander TD4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare