sanduu Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Sfaturi achizitie Discovery 2 3 amigos... ciudata problema! Cautand, am gasit asta http://www.rswsolutions.com/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=55 L-a incercat cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Sfaturi achizitie Discovery 2 3 amigos... ciudata problema! Cautand, am gasit asta http://www.rswsolutions.com/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=55 L-a incercat cineva? Eu nu cred ca exista vreun asa fraier printre posesorii de Discovery din Romania sa ia din asta cand daca mai pui vreo 100 de Euro peste pretul lui poti sa-ti iei un Nanocom Evo sau un Nanocom vechi chiar mai ieftin....si cu ala faci totul nu numai ce-i legat de ABS. Eu zic sa-l uiti pe asta, nu merita......parerea mea. Esti pe drumul cel bun, continua sa studiezi........3 amigos nu e asa complicat cum pare...si nici altele:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Sfaturi achizitie Discovery 2 Am scris acelasi mesaj si pe un alt topic dar poate e mai bine sa fie si aici... Ca urmare a unui accident din care masina "civila" a iesit cam sifonata desi viteza a fost de doar 30-40 km/h mi-am indreptat atentia catre un disco2 TD5 in speranta e mai solida. Am studiat forumurile din UK si am facut o scurta centralizare a problemelor: 1. SLS (pernele de aer) se rezolva foarte simplu, prin inlocuire cu variante imbunatatite facute de Dunlop care sunt mai rezistente decat originalele. Sau se rezolva definitiv problema prin montarea arcurilor elicoidale. 2. ACE - este foarte fiabil, trebuie doar intretinuta instalatia prin schimbarea lichidului hidraulic si a filtrului. 3. cei 3 amigos: ABS, TC si HDC - probleme din ABS sau rulmenti de roti - poate fi destul de costisitoare reparatia. 4. surubul de la pompa de ulei la TD5. Ar fi trebuit sa se remedieze prin rechemare facuta de LR in garantie. Daca nu, costa cateva lire surubul nou + manopera de demontare a baii de ulei. 5. cablajul injectiei. Permite scurgerea uleiului in ECU. Exista cablaj imbunatatit la un cost sub 100EUR, astfel incat se rezolva definitiv problema. 6. Fulia din capul arborelui cotit. Problema generalizata la toate dieselurile moderne. In cazul motorului TD5 costa 350-500 Lire in functie de provenienta. 7. Inelele de foc de la injectoare, costa cativa lei + manopera, dar te lasa in drum. Acestea ar fi problemele specifice mai grave. Restul sunt normale la masini de 10 ani si 150-200.000km. Modelele cu facelift se pare ca prezinta mult mai putine defecte pt ca au fost corectate in timp. Eu nu as lua decat modelul cu SLS si ACE, e pacat sa iei una fara. Decat una fara ele mai bine te orientezi catre alta marca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate