soimu Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? intelegi acum de ce se folosesc gloante de plumb cel mult in camasa de cupru....si NU de otel forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? intelegi acum de ce se folosesc gloante de plumb cel mult in camasa de cupru....si NU de otel Da. Pina acum credeam ca e pt. cei neexperimentati. In caz ca nu nimeresc vinatul mortal, moare porcul de la intoxicatie cu plumb:ha:. Apropo, nemaifiind voie sa se foloseasca plumb pt. ingreunarea vehicolelor la teste, am trecut pe Wolfram. O sa-ti aduc o placa sa vezi ce material al dracului e. Arata ca ceva intre un otel de buna calitate si titan. Oare o fi bun si de cutite sau numai pt filamente. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Da. Pina acum credeam ca e pt. cei neexperimentati. In caz ca nu nimeresc vinatul mortal, moare porcul de la intoxicatie cu plumb:ha:. Apropo, nemaifiind voie sa se foloseasca plumb pt. ingreunarea vehicolelor la teste, am trecut pe Wolfram. O sa-ti aduc o placa sa vezi ce material al dracului e. Arata ca ceva intre un otel de buna calitate si titan. Oare o fi bun si de cutite sau numai pt filamente. wolfram in combinatie cu carbon se formeaza carbura de wolfram, una din cele mai dure materiale cunoscute, apropiata de diamant un otel cu putin wolfram (combinat cu carbon mult) are o rezistenta la abraziune (ii tine taisul) foarte mare reversul medaliei, e ingrozitor de prelucrat si finisat si apoi de ascutit si intretinut totusi, ca material predominant, nu e bun, nu are rezistenta la rupere suficienta, si ajungi sa ai un cutit similar cu lama de sticla, super ascutit si dur...dar casant crezi ca daca era ceva bun, nu era careva pana acum destept sa ias ape piata sa vinada la fraierii dornici de nou? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? crezi ca daca era ceva bun, nu era careva pana acum destept sa ias ape piata sa vinada la fraierii dornici de nou? Habar n-am, dar ma gindesc ca la pretul wolframului, nu se renteaza pt. tzepari sa faca fake-uri. Ar fi ca si cind ai vrea sa-l fentezi pe unul care vrea faina si-i pui in punga cocaina.:2dr Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? o imagine face cate-o data cat o mie de cuvinte :h5 cam asta cred eu ca ar fii ideal pt o iesire uzuala:ha:http://img98.imageshack.us/img98/9899/tt010.jpg Uploaded with ImageShack.us Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Eu am lopata,sufa,cabluri,ocheti,chei,surubelnite, kit de pana,compresor,cizme,manusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
humuhumu Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? cum se pot vedea imaginile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 (editat) Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Da ... omnu' e dotat . Si eu si mai si ....daca pu o singura foto cu ce am in mod normal in masina te ia cu capul ... Peste toate astea , sa speram ca le si foloseste respectivu'...desi eu as vrea sa nu aiba nevoie de majoritatea dintre ele . ....aaa, de cind am Patrolul , port dupa mine in compartimentul motor un demaror ...de rezerva. A fost util ...pentru prieteni cu Patrol . Si hiliftul cu toate accesoriile ( liftmate simplu / dublu , x-pand , miner decuplabil redus pentru spatii restrinse ......aiureli de minte creata ... ) ma uitam azi la el si daca nu ar veni ziua de duminica cind prezumtiv as avea nevoie de el ...zboara fain frumos in rastel , spinzurat linga sor'sa de la fiscarsu'masii ...care tot asa a fost mazilita din lipsa de activitate . Sa nu zic ceva de cele doua cutii de scule cu toate alea ( filtre de motorina , furtune , coliere , spray de pana ( cite doua in fiecare ..) kit de pana , manusi ,barbete , becuri , si alte 1001 ace , brice ... kit recovery cu scripete mini sub scaunul soferului ..... ...la canistra de 5 L cu motorina agezmuita cu 10% benzina am renuntat de vreo daua luni de zile , in sezonul rece o voi pune iar in drepturile ei stramosesti ( bineinteles ca n-am spart rezervorul niciodata , si nici n-am ramas vreodata fara gaz .... Concluzia amara = dotarea e o idee buna , dar sa nu ramina doar dotare , Fara practica , dotarea si cunosterea nu valoreaza mai mult ca hirtia pe care le faci inventarierea . Editat Octombrie 1, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? VERY, VERY IMPORTANT!:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Pt. posesorii de I-Phone, care desfasoara activitati outdoor si nu vor sa lase telefonul acasa, exista LIFEPROOF. O "husa" care face I-Phone-ul water/snow/dirt/shockproof. http://www.lifeproof.com/ http://www.youtube.com/watch?v=40qzN13cXaM&list=UUhRWd_Z2tTzfufajL34xqIA&index=6&feature=plcp Si ce aduce un tI-Phone waterproof daca îl scapi în apa si se duce la fund si nu-l mai gasesti? Exact! Si de aceea e recomandat LIFEJACKET! Editat Noiembrie 17, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Tanase Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Pt. posesorii de I-Phone, care desfasoara activitati outdoor si nu vor sa lase telefonul acasa, exista LIFEPROOF. O "husa" care face I-Phone-ul water/snow/dirt/shockproof. QUOTE] ABSOLUT! Eu iau telefonul cu mine pe jetski, si prima oara am avut o husa ieftina.... ca rezultat bineinteles mi-a ramas numai husa ca telefonul nu reactioneza bine la apa sarata!!!! Acum folosesc ceva de calitate, ca in varianta lui Patrolator si e perfect: vorbesc prin ea, fac poze prin ea etc. Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? intelegi acum de ce se folosesc gloante de plumb cel mult in camasa de cupru....si NU de otel Gloantele pentru vanatoare se fac din materiale usor deformabile pentru a ceda cat mai multa energie cinetica in tinta. Pentru aplicatii militare exista si alte tipuri de munitie,unele cu miez de otel (chiar si munitia pentru pistolul mitraliera,a.k.a. 'AKM' are miez de otel),altele mergand pana la uraniu saracit. Un alt motiv ar fi protectia ghinturilor tevii,daca glontul ar fi de otel probabil ca ai trage maxim 10 boabe cu o carabina. Alicele de otel sunt obligatorii in SUA la zburatoare si probabil ca vor deveni obligatorii si la noi (doar armele moderne permit folosirea lor). E o intreaga teorie stiintifica balistica. Prastia aia daca si merge dupa cum arata o trec pe lista de achizitii si ii fac loc in rastel,langa vechea mea prastie cu cracan din lemn de corn ars si guma de la masca de gaze (e cam coapta,o am de 25 de ani). Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Crezi? No comment... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Cred ca la iesirile uzuale ...cel mai folositor ...ar fi creierul ... si aiba macar jumatate din neuroni apti. Nu dati concediu la toti odata ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: oare mai trebuie ceva pt iesiri uzuale? Ioane...ce-i ala?:grin: foloseste la ceva?:cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate