Zimbrul Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 (editat) Salut all, dati-mi voie sa va prezint masinutzele mele si mica lor istorie. Primul venit in familie a fost un WJ 3,1 TD ... http://i893.photobucket.com/albums/ac133/dan_calita/DSCF7959.jpg Acum 2 ani am plecat la Berlin cu gandul sa imi iau un LR Discovery sau un Range si ... am venit acasa cu Jeep :grin:, dc? poate si pentru ca in urma cu ceva timp am mai avut ZJ 5.2 ..(mare betiv 28 in oras ... si niciodata sub 20 afara), m-a cam chinuit in sensul ca am reparat cutia (paradita din prostie, pt ca am urcat la 2300 cu el pe drive... o invatura costisitoare), iar prin primavara din cauza vascocuplajului defect, pe un traseu usurel am ajuns la chiulasa fisurata, ca s-a paradit nu a fost o gaura in cer, problema a fost ca am nimerit la niste carpaci si cam toata vara masina a stat in service. cel de al doilea este un TJ 2.5 http://i893.photobucket.com/albums/ac133/dan_calita/DSCF8550.jpg adus si el tot din Germania, si ca si in primul caz am plecat dupa o alta masina si anume un YJ din 89, doar ca la fata locului am decis sa il iau pe TJ desi era de 2 ori mai scump. Urmeaza sa ii pun un troliu si din ce am citit in ultimele zile sa ii schimb cardanele. Apropo poate ma ajuta si pe mine cineva sa identific exact ce fel de TJ este. Altfel, mai detin un Passat CC, si un Matiz. Editat Octombrie 18, 2010 de Zimbrul o greseala de gramatica Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Prezentare Buna ziua ! Bine ai venit, vad ca ai facut prezentarea si unde trebuie... 3.1TD este un motor cu probleme de incalzire cunoscute, la fel ca si fratele mai mic, cel de 2.5TD. Italiene... TJ de 2.5. Lasa cardanele cum sunt. Daca ai planuri de roti mari, liftari, etc, doar atunci. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Prezentare Salut all, cel de al doilea este un TJ 2.5 Apropo poate ma ajuta si pe mine cineva sa indentific exact ce fel de TJ este. Sa il stapanesti sanatos! Cum adica, ce fel de TJ? Este TJ si atat. Pare un SE (adica versiunea de baza - asta este un nivel de echipare, nu un model). Din ce an este? Cat despre cardane, nu atat cardanele sunt problema, ci crucile. Insa daca te dai "cu simt de raspundere", nu se rup asa usor. Daca vrei sa pui 33'uri (sau mai mari), atunci, intr-adevar, trebuiesc regandite lucrurile un pic (alte raporturi in punti, probabil - asta depinde de ce raporturi ai acum, alte planetare, alte cruci si lista poate continua). Pe de alta parte, motorul de 2.5 nu prea te lasa sa rupi multe, daca ai un pic de grija. In rest, o masina foarte OK. P.S. a identifica se scrie cu un singur n (si nu a indentifica):wink:. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Re: Prezentare bun venit, sa le stanesti sanatos, ai un tj tare frumos Editat Octombrie 18, 2010 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Prezentare bun venit, sa le stanesti sanatos, ai un lj tare frumos Este, intr-adevar, frumos, insa, atentie, nu e LJ, e TJ. LJ este denumirea (neoficiala) a TJ-ului cu ampatament marit (Wrangler Unlimited), produs intre 2003 si 2007. Cel din poza (rosu) este Wranglerul cu ampatament normal (scurt). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Prezentare ai dreptate, ma gandeam la lj si asa am scris, am modificat :x Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Prezentare .... Daca vrei sa pui 33'uri (sau mai mari), atunci, intr-adevar, trebuiesc regandite lucrurile un pic .... El este incaltat cu 33-uri acum, asa l-am cumparat, asa am facut cu el aproape 3000 k (din care 1900 pe autobahn) deaceea am intrebat. Oricum in wkend-ul ce vine il trec pe BF-uri de 215x75x15, va fi mai scund dar nu cred ca se va supara prea tare :wink: Maine oricum voi afla ceva mai multe despre el :banana Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Prezentare WJ 3,1 TD si TJ 2,5 Pe strada n-are nimic cu 33-uri (doar ca este mai "puturos"). In teren se schimba treaba. Cat despre 215x75R15 (27-28) sunt cam micute (dupa gustul meu). Pune-i niste 31-uri si nu te doare capul, sau lasa-l cu 33 si da-te mai cu grija, la inceput. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate