bz07kox Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Va salut, stie cineva cum se seteaza busola la un pajero2005? multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Re: setare busola S-ar putea ca raspunsul sa fie pe link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=45871&highlight=busola REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Re: setare busola Sau vezi aici la pagina 62.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffroad Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Re: setare busola Vă salut! Am încercat şi eu să setez busola la Pajero 2.5 TD SWB 1993 Anglia astfel: - am oprit maşina într-un loc unde se poate întoarce la 360 de grade dintr-o manevră (nu am oprit motorul); - am apăsat lung pe butonul S; - a început să pâlpâie busola; - am întors o dată... nu a mers; am mai repetat, dar degeaba. E un defect, sau nu am procedat eu corect? Dacă-mi poate explica şi mie cineva :x Mulţumesc! Florin Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Re: setare busola Pai daca ai intors masina 360 grade, de-aia n-ai reusit s-o reglezi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffroad Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Scuze, dar nu înţeleg... atunci, cum se setează? Poate cineva să-mi explice exact paşii şi mie? Mulţumesc! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Eu scuze ! :h5 Ma gandeam la altele cand am scris ce-am scris mai sus.... Scuze ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffroad Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Să înţeleg că am procedat corect? Atunci de ce nu a mers? Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Ai rabdare cateva zile. Dupa ce am schimbat alternatorul, am ramas si eu cu busola dereglata. Promit ca o sa incerc si eu sa vad daca reusesc.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffroad Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Şi la a mea a fost schimbat alternatorul, chiar înainte de a o cumpăra eu, din Anglia. Să fie de atunci problema asta? La mine nu a mers niciodată busola. Zicea fostul proprietar că de când a schimbat alternatorul nu mai merge nici turometrul. Ăla şi-a revenit o perioadă scurtă, după ce am ajuns în ţară, apoi iar nu a mai mers. Are vreun fir pentru turometru pe alternator? De ce să nu-mi meargă? Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Re: setare busola Da. Cand s-au demontat bornele, memoria busolei a ramas fara alimentare si s-a resetat. Nu cred ca e defecta. Da. Turatia o citeste de la alternator. Depinde ce alternator a pus. Daca e orignal, nu are voie sa nu mearga. Poate sa fie ceasul din bord de vina. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Re: setare busola Gata! Am facut ca in manual si a mers. Adica, am tinut apasat cam 2 secunde pe butonul S. A inceput sa se agite sageata indicatoare de la stanga la dreapta, eu am inceput sa ma invart spre stanga, cand am ajuns de unde am plecat, m-am oprit si am apasat din nou butonul S (nu stiu daca trebuia apasat sau nu, dar eu ma invarteam intr-o intersectie unde se apropia o masina si n-am apucat sa vad daca a stiut singura ca am terminat sau a aflat de la mine) :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocancel Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Re: setare busola Nici la mine nu merge,eu o am cam de un an si jumatate si nu a functionat niciodata.Am incercat cu acele butoate dar degeaba.Ma gandesc ca o fi ceva in neregula cu firele care intra pe acolo? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Re: setare busola Asta este la Pajero Sport, dar cred ca principiul e acelasi la toate busolele electronice. Eu am folosit ambele metode, atat invartitul in cerc cat si intorsul masinii "in 4 directii" pt ca nu aveam loc unde sa ma invart in cerc, asa ca am rezolvat-o intr-o parcare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts