alex22_xxx Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Are cineva o schita/dimensiuni pentru placa troliu patrol y61.ma intereseaza mai mult sistemul de prindere,restul pot confectiona.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu Daca vrei o placa de troliu pt Y61 am eu una la 100 ron si este profi facuta dupa parerea mea ,mie nu mai imi este de folos ca am facut alta si o bara ,am aflat ca era de y61 http://img179.imageshack.us/img179/7263/02092009110.jpg ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu Merci de oferta ,pretul este OK ,insa am in atelier toate sculele de care am nevoie pt a-mi confectiona singur una(plasma,migmag,etc). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu Ia-o ma sa o folosesti macar ca model ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu O sa te coste mai mult de 100 ron sa faci o placa ca si aia...Placa nu este facuta de catre un oarecare in atelier sau garaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu Bine domnilor o iau.Pinti trebuie sa dai o bere la baieti,:x:y iti dau datele pe pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: placa troliu Bine domnilor o iau.Pinti trebuie sa dai o bere la baieti,:x:y iti dau datele pe pm Nop,nu @pinti da berea , matale o dai , ai sa vezi ca ai facut o afacere buna.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: placa troliu daca se poate sa_ mi spuneti cam cit ar fi ceva asemanator pentru un ARO........... multumesc DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: placa troliu daca se poate sa_ mi spuneti cam cit ar fi ceva asemanator pentru un ARO........... multumesc Vezi ca sunt la anunturile cu vanzari trolii aici pe forum placi universale sau de Jeep, de la 40€-200lei... iei una si ii sudezi niste prinderi pt sasiu, la cele 4 suruburi care tin bara la Aro... eu asa am facut, am folosit tabla de 5mm pt prinderile pe sasiu si nu am avut probleme niciodata. doar sa folosesti suruburi de calitate, sa nu se foarfece. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: placa troliu caut si eu o schita, dimensiuni, poze [desfasurarea] pentru a confectiona sau chiar placa pentru montarea unui troliu in bara originala de vitara ! Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate