Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

placa troliu patrol y61

alex22_xxx

Postări Recomandate

Re: placa troliu

Daca vrei o placa de troliu pt Y61 am eu una la 100 ron si este profi facuta dupa parerea mea ,mie nu mai imi este de folos ca am facut alta si o bara ,am aflat ca era de y61

http://img179.imageshack.us/img179/7263/02092009110.jpg

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa te coste mai mult de 100 ron sa faci o placa ca si aia...Placa nu este facuta de catre un oarecare in atelier sau garaj.

Link spre comentariu

Bine domnilor o iau.Pinti trebuie sa dai o bere la baieti,:x:y iti dau datele pe pm

Nop,nu @pinti da berea , matale o dai , ai sa vezi ca ai facut o afacere buna.:h5

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

daca se poate sa_ mi spuneti cam cit ar fi ceva asemanator pentru un ARO...........

multumesc

Vezi ca sunt la anunturile cu vanzari trolii aici pe forum placi universale sau de Jeep, de la 40€-200lei... iei una si ii sudezi niste prinderi pt sasiu, la cele 4 suruburi care tin bara la Aro... eu asa am facut, am folosit tabla de 5mm pt prinderile pe sasiu si nu am avut probleme niciodata. doar sa folosesti suruburi de calitate, sa nu se foarfece.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

caut si eu o schita, dimensiuni, poze [desfasurarea] pentru a confectiona sau chiar placa pentru montarea unui troliu in bara originala de vitara !

Multumesc !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare