Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde este regulatorul de presiune ?

vertical
 Share

Recommended Posts

Re: Unde este regulatorul de presiune ?

Vreau sa schimb membrana regulatorului de presiune si nu stiu unde este ! Ma poate ajuta cineva !Ms.

Pe rampa de injectoare. Se vede cand ridici capota.

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!

Multumesc ! Am sa incerc sa-mi dau seama care este si ce fel de membrana trebuie sa-i pun !

Este rotund, in partea din fata a motorului.

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!

Regulatorul este o capsula vacuumatica. Seamana, daca stii, cu capsula de avans vacuumatic de pe Dacie.

Foto cu el si amplasarea gasesti pe topicul despre pompa de benzina. Este cel din care am tras un furtun cu un manometru in capat.

• 10 years later...

Salut!Nu imi mai merge vitezometrul la un Rexton din 2006 !Am verificat toate sigurantele si nimic!Bordul e funcțional complet în afara vitezometrului si a distanței parcurse!

Înainte sa se detecteze acesta am curățat senzori abs spate!Cand am plecat de pe loc s a aprins EBD ul si nu mai merge vitezometrul!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use