cezarcolibri Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: vitara 4 usi incerc sa pun s niste poze cu ea Este vedeta familiei .... si am reconditionat-o integral. Am schimbat tablarie pe ea, am vopsit-o integral, am izolat-o toata inclusiv sub ea si sasiul, umflata toata in parafina! I-am schimbat distributia la reprezentanta suzuki la cluj si i-am facut tot la ei o revizie generala! noi suntm foarte multumiti de ea.....si la noi in familie si al firma avem numa dieseluri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: vitara 4 usi cezar, masina arata spuer bine se vede ca cineva se ocupa acolo si ii place ceea ce face, sa dea domnul sa nu ai probleme si chiar daca ar fi fii sigur ca se vor rezolva. sa va poarte sanatosi pe toate drumurile! La multi ani! The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: vitara 4 usi Multumesc de urari Razvane! Si tie iti urez La Multi Ani!.....si sa fi sanatos ca restul se mai rezolva! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate