Vizitator koala Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 ... Te-ai dat 'reaku Dragose, ce prelucrari misto ! ... frumoasa iesirea, sa va fie de bine domnilor ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 mistooooo :shock: :B Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Da bine facut montajul, felicitari ...mai lipseste o harta cu traseul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 sa va fie de bine :h5 ...v-am asteptat pana m-a luat somnul, si m-am retras spre casa...nu dormisem deloc in noaptea aia :dr :2dr PS: si eu as vrea sa vad o harta cu traseul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Nicule imi pare rau ca nu ne-am intalnit :cry: (din pacate nu era semnal acolo) Da o facem lata data vitoare :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 P,,den!!! Bravo! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Re: Iesire soft sambata 29.12.07 Cine vrea sa ni se alature plecam din Buc in jur de 8-30. O sa se mearga Valenii De Munte-Siriu-Intorsura Buzaului-Valea Stanii-Cheia. Este o plimbare nu offroad extrem!!! salut! te rog frumos sa detaliezi putin traseul,as vrea sa l fac si eu.am mai fost prin zona dar nu stiu exact pe unde ati fost multumesc anticipat - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 ... Te-ai dat 'reaku Dragose, ce prelucrari misto ! ... frumoasa iesirea, sa va fie de bine domnilor ! ... multumesc @koala, intradevar frumoasa iesire si @tzupare, mai bagam.. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Traseul:Valeni de Munte,Drajna de Jos,Starchiojd,Chiojdu,Basca Chiojdului,de aici se merge inspre munte pe o vale si ~25 Km pana sub barajul Siriu.Traseul este inregistrat pe GPS si o sa-l puna Aztec.Toamna / primavara noroi mult daca ploua.Din Valeni - Siriu-Intorsura Bz-Vama Bz-Cheia aprox 150 km. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Ceva poze "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 A doua zi prin Valea Berii (Cheia) "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Faine pozele...... :grin: Da ceva poze de dupa revelion nu a pus nimeni? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 super iesirea ! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Am ajns si e acasa... harta traseului, partial... nu stiu de ce nu apare si intrarea pe treseu.. daca nu reuses o sa o pun din memorie. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 :shock: si am trecut in concediul de asta vara pe la Siriu ..Crasna ..Bradet ..ce locuri frumoase .... Aztec ths. pt harta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Mai atasez eu cateva poze, mare parte facute de Aztec LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 In cautarea drumului LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Ceilalti privesc...dupa care il urmeaza LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Pe drumul gresit LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Bine...nici pe drumul corect nu a fost altfel LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Dupa cum se vede LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Pentru unii a fost mai deosebit LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Toata trupa LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Acelasi loc, aceeasi trupa...alta pozitie :lol: LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mitzu Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Am scapat de praf LR Discovery TD5 model 2003 face-lift, cutie manuala, 102 kW, Euro 3, arcuri spate, fara ACE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate