Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cod radio grand cherokee 2004

klinutzu

Postări Recomandate

Re: cod radio grand cherokee 2004

langa s/n era data code, care este 0583 (se regasesc in s/n). dar nu stiu cum as putea sa il introduc, atata timp cat nu am decat 5 taste, iar la apasarea uneia din ele sare la a doua cifra a codului.

ca fapt divers: am avut ford inainte si gasisem o aplicatie in care bagai s/n si iti dadea codul. aici nu este?

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum se introduce ca unitatea ta este generatie mai noua.

Am mai vazut la Grand ca acest cod de radio este si pe o eticheta mica lipita intr-un loc de pe consola centrala de sus - spatiu pt ochelari de soare, etc. Nu stiu daca masina ta are si asa ceva.

Link spre comentariu

langa s/n era data code, care este 0583 (se regasesc in s/n). dar nu stiu cum as putea sa il introduc, atata timp cat nu am decat 5 taste, iar la apasarea uneia din ele sare la a doua cifra a codului.

ca fapt divers: am avut ford inainte si gasisem o aplicatie in care bagai s/n si iti dadea codul. aici nu este?

intradevar ai 5 taste, pt introducerea codului foloseste primele 4, adica pt fiecare pozitie apesi tasta corespunzatoare pozitiei, dupa cum urmeaza:

pt prima cifra tasta unu, iar pt selectarea cifrei apesi o data ai cifra 0 apesi de doua ori ai 1 si asa mai departe.

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare