klinutzu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 salut, am si eu o problema cu radioul de pe masina: dupa ce am schimbat bateria, trebuie introdus codul in radio, dar nu il am... ma puteti ajuta? mentionez ca am citit s/n de pe el: TCAAA0583J8392 multumesc... jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Membedeep Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 De obicei langa SN mai este un cod mai scurt, care este numarul de care ai nevoie. Cel putin asa este la ZJ. Deci daca poti scoate unitatea sa vezi ce scrie pe eticheta, cred ca rezolvi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 langa s/n era data code, care este 0583 (se regasesc in s/n). dar nu stiu cum as putea sa il introduc, atata timp cat nu am decat 5 taste, iar la apasarea uneia din ele sare la a doua cifra a codului. ca fapt divers: am avut ford inainte si gasisem o aplicatie in care bagai s/n si iti dadea codul. aici nu este? jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Membedeep Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 Nu stiu cum se introduce ca unitatea ta este generatie mai noua. Am mai vazut la Grand ca acest cod de radio este si pe o eticheta mica lipita intr-un loc de pe consola centrala de sus - spatiu pt ochelari de soare, etc. Nu stiu daca masina ta are si asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 din pacate nu... jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 nu ma poate ajuta nimeni? :( jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 rezolvat printr-un telefon la auto rom. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 rezolvat printr-un telefon la auto rom. Poti pune aici si numarul de telefon la care ai sunat ? Poate mai trebuie cuiva......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 langa s/n era data code, care este 0583 (se regasesc in s/n). dar nu stiu cum as putea sa il introduc, atata timp cat nu am decat 5 taste, iar la apasarea uneia din ele sare la a doua cifra a codului. ca fapt divers: am avut ford inainte si gasisem o aplicatie in care bagai s/n si iti dadea codul. aici nu este? intradevar ai 5 taste, pt introducerea codului foloseste primele 4, adica pt fiecare pozitie apesi tasta corespunzatoare pozitiei, dupa cum urmeaza: pt prima cifra tasta unu, iar pt selectarea cifrei apesi o data ai cifra 0 apesi de doua ori ai 1 si asa mai departe. Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: cod radio grand cherokee 2004 Casa Auto Bucuresti 021.20.26.270 jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate