shadow Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Am dat peste asta si m-am gandit ca v-ar amuza: 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: ZIL Surubelnita Interesanta ideea, dar ce faci la inclinatii laterale? Din cate am vazut in clip, o cam ia la vale. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: ZIL Surubelnita vehicol experimental...ptr marea Rusia in general...si Siberia in special pe unde am umblat singurele masini prezente pe drumuri 12 luni pe an erau Zil...Kamaz...Ural.....si nelipsitele Uaz si Lada Niva.....absolut toate cu motoare pe benzina.....vehicolele cu motoare diesel sunt sezoniere pe acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: ZIL Surubelnita Interesanta ideea, dar ce faci la inclinatii laterale? Din cate am vazut in clip, o cam ia la vale. Asa am crezut si eu la inceput dar cred ca atunci cand o ia la vale se invart ambele spirale in aceeasi directie, deci deplasarea laterala este intentionata. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: ZIL Surubelnita ce le mai bubuie mintea si rusilor....interesanta jucaria Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: ZIL Surubelnita Cred ca functioneaza si ca flotoare oricat de imposibil ar suna.Oricum este un principiu foarte vechi "Surubul lui Arhimede" cred ca se numeste. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: ZIL Surubelnita Au mai adaptat unii principiul, pare ca si cu succes. http://www.icechallenger.com/icechallenger/ Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate