dansoare Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 salut! as vrea sa cumpar un pajero in 5 usi nou sau foarte putin rulat. ma intereseaza consumul motorului 3.2 DID dar mai ales fiabilitatea partilor mecanice(amortizoare,bucse,planetare etc). de asemenea,stie cineva cit de scumpe sint reviziile? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: pajero nou Salut Dane daca iti permiti un Pajero nou cel mai ieftin fiind vreo 31 mii euroi sau unul putin rulat banuiesc ca iti permiti sa-i faci si revizile.Pe aici masina cu motor de 3,2 are Tatarosu cauta bine si vei gasi destule inforrmatii.Este un Pajero super preparat la vanzare undeva la vreo 17 mii vezi la sectiunea vanzari. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: pajero nou multumesc! e in 3 usi cel preparat,m-am dat cu el,foarte fain. vreau sa incapa si sotia si cei doi copii. acum am un forester 2.5T de 230 cai din 2009,super masina chiar si in off usor dar se vede ca sufera.la 10000km am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare fata iar acum am senzatia ca un amortizor face probleme. ma mir foarte tare pt ca subaru e renumit pt fiabilitate. de aceea intrebam de fiabilitatea lui pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: pajero nou La cit am impozitul la el ma intereseaza mai putin consumul.13L oras,9 afara,offroad nu am facut cu el decit ceva drumuri de munte pietruite. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian20 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: pajero nou Am un Pajero V80,in 5 usi 3,2DID,consum afara 10-11%,in oras 14-15%.Eu l-am luat de nou,acum am 75mii km.,o revizie la Casa Auto e in jur de 1400 ron,iar de fiabilitate,am schimbat discuri frana si placute,in rest nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: pajero nou Salut @dansoare. consuma cum au spus colegii. ca fiabilitate, am peste 230 mii km acum, din care 40 in ultimul an, si nu cere nimic deocamdata. am colegi pe forumuri nemtesti care au 350-400 tkm si nu au schimbat mare lucru. masina asta oricum va ramanane la mine in familie ca si cal de munca, nu o s-o vand, asa ca voi mai posta cu privire la evolutia ei. mai ales daca o iei de noua/aproape noua nu ar trebui sa ti faci nici o problema. trenul de rulare mi se pare rezistent in sensul ca, pe langa iesiri, merg des cu viteze mari pe drumurile neasfaltate si e bec, nu bate nu scartaie....reviziile mi se par foarte ok. nu stiu la reprezentanta cum e, eu imi fac la GTC. filtru aer 70 ron, polen 70 ron, motorina vreo 100 parca (toate japoneze), uleiurile ca la orice alta masina, doar cantitatile sunt mari: motor 9.3 l, cutie la fel, cutie transfer 2.8 l, si tot asa. ce stiu cert, este ca la reprezentanta in RO imi cere pe un scut exact dublu fata de reprezentanta din germania....deduci singur. iar motorul....e o bestie:y. sa nu te astepti sa miste ca XT-ul tau (apropo, era sa-mi iau si eu acum cativa ani....se misca intr-un mare fel), dar in ciuda gabaritului bagi depasiri de n-ai aer. Ce mi se pare iarasi fain este ca mergi cu 160-180 kmh pe autostrada si nu simti nesiguranta...dar va consuma 13-15 l/100km. Obs: sa-ti iei cu blocant pe spate. te scoate din multe belele, chiar din mai multe decat ai crede. Bafta si tine-ne la curent.:tk Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: pajero nou salut! multam pt raspunsul tau complet. pare rezonabil ca intretinere,fiabilitate super,consum pe masura puterii si tonajului,si al meu forester e mare sugativa. ce trasee ai parcurs? eu am facut Strategica-varianta completa din valea macesului pina in saua stefanu,48km,am urcat pe virful fratosteanu-tot muntii latoritei,o mica abatere din strategica,am coborit din strategica in curmatura vidrutei pe la stina nopteasa-groaznic traseu,panta mare,bolovani,sleauri-salivam dupa un reductor,am incins frinele,apoi in muntii lotrului valea voinesita in sus pina in saua buceciu-drumul continua pina in valea sadului,creasta baiului de doua ori si alte citeva mai soft. foresterul se descurca bine dar il simti ca nu e in largul sau pe astfel de trasee. cu pajero mergi fluierind cred,le papa la micul dejun. daca ma hotarasc sigur ca voi opta pt varianta cu difer blocant spate. ce capacitate are portbagajul? am familie mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: pajero nou ca trasee nimic peste dificultate medie. am fost numai cu gume de strada si mai apoi cu bfgoodrich A/T. de curand mi am luat niste MT-uri asa ca o sa fie mai bine. oricum, din cauza geometriei, fiind lunga si cu unghi de degajare prost, nu se va preta niciodata la unele chestii, insa cu manuire atenta treci de multe:h5. portbagajul....MARE, nu stiu cati litri are, tre' sa ma uit in carte, dar e namila. imi bag bicicleta in picioare in portbagaj (cu roata fata scoasa) si tot gol ramane:)). Da, reductorul e un must-have.... au cam apus vremurile cand subaru punea reductor pe aproape orice masina.....:hw Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: pajero nou asa este,mai pune pe benzina de 2 litri aspirat,motor lenes si gurmand,nu stiu la ce-i foloseste. daca puneau pe diesel-ul ce are deja 350nm era o chestie chiar misto. dar ar fi crescut costurile. ce ma ajuta oarecum in off-road e garda de 225,un sistem de mentinere constanta a garzii la sol(nu stiu cum face) si hill-holder-ul. si desigur motorul puternic ce are mari resurse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate