Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor, piese!

cristanx
 Share

Recommended Posts

Fratilor, de unde va cumparati piese pentru ale voastre pajero? Ar fi timpul sa schimb mai toata suspensia si n-am idee ( si am cutat) unde gasesc piese mai multe la un loc. Am o englezoaica 2.5, '93 SWB si n-as vrea s-o pun pe butuci. Asa ca, va rog, cateva sugestii ar fi bine venite. Va multumesc frumos.

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Re: Ajutor, piese!

Salut,

este o varianta buna Millneroffroad, dar te va costa f mult expeditia.O varianta ar fi sa ai pe cineva in Anglia sa ti le preia cu cheltuieli de expediere minime in cadrul UK si de acolo aduse de cineva in tara- varianta mai dificila

sau facut direct comanda la magazinele de piese auto, iarasi putin dificil dar nu imposibil.

Si eu cred ca ar trebuii sa comand cate ceva pt partea de suspensii ca a inceput sa cam bata si cand dau intr-o grapa se simte in toata masina.:dr3

Daca gasesti o varianta cu expedierea din Anglia ma bag si eu.

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Costurile de la Milner nu sunt chiar atat de exagerate. In schimb, daca tot te apuci de schimbat, eu iti sugerez sa schimbi cu ceva mai de soi.

Sunt multi producatori care au in catalog elemente de suspensie pentru masina ta.

Daca OME ti se pare prea scump, desi din cate imi amintesc 4 amortizoare si doua arcuri erau cam 600 euro (bari de torsiune nu stiu daca produce OME ptr Pajero), incearca PROCOMP (asta am eu pe masina si sunt foarte multumit) sau TRAILMASTER. Nu costa exagerat si cu siguranta or sa faca treaba mai buna decat cele de la Milner.

Cu ocazia asta, o sa obtii si un lift de cativa centimetri.

este o varianta buna Millneroffroad, dar te va costa f mult expeditia.

astea sunt preturile de shiping pentru romania;

Bulgaria, Mainland Greece, Romania,

DHL 5-9 days. £29.00 up to 10kg, £1.50 per kilo thereafter

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Intrebare: cei de la Milner au sau nu TVA inclusa in preturile de pe site...?

Am primit un raspuns de la ei, dar e o diferenta semnificativa intre pretul afisat pe site si cel comunicat, diferenta pe care am regasit-o in nivelul lor de TVA...in schimb, transportul mi s-a parut decent...

l.e. noroc de scroll-ul mouse-ului...scrie si pe site ca produsele NU au TVA...nevoia te obliga sa casti ochii...:y

Edited by verssatu

Pajero 2,5 tdi SWB '95

BMW 330i sedan 2001

Suzuki SV650s 2004

Au TVA si este in jur de 19%,uite aici factura cu ce am luat eu de la ei, o sa vezi in coltul din dreapta calculatia VAT-ului sau TVA.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/DSC00856.jpg

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Salutare! Bun bun, m-ar coafa o suspentie Trailmaster sau Procomp, dar nici pe aia nu stiu de unde sa o cumpar, distribuie cineva in Romania?

Din nu gasesc mai nimic pe net, vreo legatura intre Procomp si tara noastra....

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Buna ziua , 4x4-Factory comercializeaza kituri de inaltare Trail Master , putem sa va oferim :

Trailmaster 50 mm

contine 4 amortizoare , arcuri spate , kit montaj .

Termen livrare 5-7 zile .

Garantie 2 ani.

Pret inclusiv TVA si transport 768 euro

http://up.picr.de/5537521.jpg

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use