cristi 1 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Sunt in ceata totala si timpul e foarte scurt. Am un terratrip 202+ si vreau sa-l montez pe un Grand Cherokee ZJ 4,0 cutie automata , an fabricatie 1996. Imi trebuie senzorul si o persoana care stie sa-l monteze si unde sa-l monteze. Colegii care au idee unde pot gasi acest senzor si unde l-as putea monta , ii rog sa-mi dea de stire . Masina trebuie sa fie gata pana cel tarziu pe 27 ca sa poata participa la ORR. Multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Senzor Terratrip 202 + la Grand Cherokee ZJ La GTC ......Razvan daca are pe stoc te ajuta 0723541851 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Senzor Terratrip 202 + la Grand Cherokee ZJ au si la racing nick.. pe langa gara de est. am luat eu saptamana trecuta pentru un prieten. cel mai bun senzor este cel care se intercaleaza pe cablul de kilometraj si costa undeva la 125 de ron daca nu ma inseala memoria. bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate