Cristian1 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Vin si eu cu o intrebare: Am o roata de dacie si nu statea talonul lipit pe janta pe partea din fata, asa ca am picurat benzina+foc s-a rezolvat, dar doar pe jumatate, pe partea cealalalta este tot "dezlipit" talonul de pe janta..... ce sa-i fac ? sa fac smecheria cu benzina si pe partea cealalta ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Guma dezlipita ? Sfatul meu este sa mergi la o vulcanizare -se va rezolva sigur ,iar tu o sa ramai fara eventuale arsuri . Nu te juca cu focul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Guma dezlipita ? Se poate inchide, am rezolvat-o. Am bagat camera in ea, nu mai tinea aerul nici janta si nici cauciucul prea bine....janta are talonul ruginit si scapa pe acolo, iar cauciucul e copt, sa rezolvat cu una bucata camera :y Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Guma dezlipita ? Bravo tie,eu nu m-am gandit si la varianta cea mai simpla . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate