Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

silverstone Extreme 33x10.5x15 noi, dar diferite

alin-jeep

Postări Recomandate

Buna seara.Am o intrebare ptr. cei care se pricep la anvelopele SILVERSTONE EXTREME 33X10.5X15.Cum se poate ca din 4 anvelope noi cumparate din acelasi loc ,aparent de aceeasi dimensiune, 2 sa fie mai mari,dupa ce au fost montate si uMflate la aceeasi presiune ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: silverstone 33x10.5x15 noi dar diferite

Buna seara.Am o intrebare ptr. cei care se pricep la anvelopele SILVERSTONE EXTREME 33X10.5X15.Cum se poate ca din 4 anvelope noi cumparate din acelasi loc ,aparent de aceeasi dimensiune, 2 sa fie mai mari,dupa ce au fost montate si uMflate la aceeasi presiune ?

am vandut multe cauciucuri Silverstone pana acum dar, crede-ma ca asa ceva nu am auzit ,poate jentile nu au aceeasi latime,mai verifica inca odata presiunea,cat este diferenta de care spui ?

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

esti sigur cs scrie Silverstone?Poate gentile nu sunt la aceeasi dimensiune....

Pai daca gumele sunt toate pe 15" , cum naiba sa-i fi incaput pe o janta care era pe 16" sau altfel, de ex ???

Mai degraba sa fie cum zice @blavenstein si aiba doua jenti de 8 si doua de 7 sau de 10 sau etc.....

Link spre comentariu

...pai la asta m-am referit colegu':grin:...la latimea lor.Sigur daca zice ca sunt balonate,are un j de 6,5-7 in loc de 7-8,5 cat ar fii nevoie pentru cauciucul de 10,5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Simplu, se intampla: Anvelopele provin din serii diferite de fabricatie, sau sunt din capete de loturi pana se regleaza "masina de turnare" ... de obicei astea nu se vand, se recicleaza.

Mi s-a intamplat si mie sa am anvelope din serii diferite de productie si sa fie diferente de ativa mm / 1 cm la diametru sau latime....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Simplu, se intampla: Anvelopele provin din serii diferite de fabricatie, sau sunt din capete de loturi pana se regleaza "masina de turnare" ... de obicei astea nu se vand, se recicleaza.

Mi s-a intamplat si mie sa am anvelope din serii diferite de productie si sa fie diferente de ativa mm / 1 cm la diametru sau latime....

ne povestesti si noua cum se regleaza matrita de turnare anvelope ...???? daca ai facut practica la Danubiana ... poate te si cred ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut, esti sigur ca nu sunt rEsapate sau ca jentile au acelas J?

Eu din mii de anvelope vandute nu am mai vazut asa ceva

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare