ssrli Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: curatare injectoare Stiu cazuri de masini care au mers doar cu ATF folosit, nu se intampla nimic. La fel cu ulei de motor folosit, ulei de gatit. Eu unul nu ma risc... Uleiul de amestec se foloseste pentru a imbunatati lubrifierea pompei de motorina. Poate ca nu o sa observ rezultate, dar pentru 100ml la 20L am siguranta ca este ceva lubrifiere extra. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: curatare injectoare De ce nu se foloseste direct ulei de motor in amestec cu motorina? Cel de 2T stiu ca scoate un fum considerabil la ardere. N-o dauna turbinei si EGR-ului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Re: curatare injectoare De ce nu se foloseste direct ulei de motor in amestec cu motorina? Cel de 2T stiu ca scoate un fum considerabil la ardere. N-o dauna turbinei si EGR-ului? Cel de 2T scoate fum in motoarele de 2T. N-ar trebui sa scoata deloc dupa ce motorul e cald. EDIT : uleiul 2T e facut sa arda. Singura situatie in care fumul dauneaza serios e MULT fum negru = EGT-uri mari. Dar asta e alta discutie. Editat Noiembrie 19, 2010 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: curatare injectoare Si eu am ramas adeptul imbogatirii motorinei cu un lubrifiant , dupa ce mai mult timp am cercetat subiectul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eti79ety Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: curatare injectoare am curatat si eu injectoarele la un ford cu ultrasunete si intradevar consumul a crescut, nu mult, in jur de 2-300gr la litru la acelasi mers, dar am fost atentionat de mecanici inca de la inceput; pe criza asta am ales curatatul decat inlocuitul injectoarelor. motorul este unul diesel cu pompa diuza, c-r. Trateaza oamenii, asa cum vrei sa te trateze ei pe tine! eti79ety@politisti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: curatare injectoare Salut, avand in vedere ca am inceput sa folosesc si eu diferite uleiuri in combinatie cu motorina ma gandesc si la o eventuala ,,reparatie de injectoare si schimb de garnituri la pompa de motorina fiindca am sa folosesc si ulei vegetal, as vrea sa ma ajutati cu niste preturi pentru aceste operatii (curatat-reparat injectoare, reparat pompa de motorina cu schimb de garnituri daca se poate siliconice), macar informative...sau preturi second -hand pentru acestea. Mentionez ca masina este un pajero 2.5td 1992. multumesc.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valex46 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: curatare injectoare Am eu o scula profi pt curatat cu ultrasunete. Daca are cineva de facut asa ceva, poate sa mi le trimita. Costa doar transportul. :) De asemenea pot curata si debitmetre (care nu au circuitul intrerupt). Buna imi puteti da o adresa cu locatia Dvs? sau un nr de tel. multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: curatare injectoare Buna imi puteti da o adresa cu locatia Dvs? sau un nr de tel. multumesc anticipat Dupa ce citesti si respecti Regulamentul forumului, iti voi da locatia si numarul meu de telefon. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: curatare injectoare @alex pajero, mergi linistit pe oloi. Sunt unii de pe forum cu motor ca al tau care merge in combinatia asta de vreo 2 ani. In afara de fitre de motorina, nu se strica nimic OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valex46 Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: curatare injectoare Dupa ce citesti si respecti Regulamentul forumului, iti voi da locatia si numarul meu de telefon. :grin: multumesc pt. indrumare.nu ma prea stiu cu forumurile... vreau decat o informatie- am un bmw e46 diesel.as vrea sa curat injectoarele. dak se poate, unde si cat costa. :hl multumesc! stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: curatare injectoare multumesc pt. indrumare.nu ma prea stiu cu forumurile... vreau decat o informatie- am un bmw e46 diesel.as vrea sa curat injectoarele. dak se poate, unde si cat costa. :hl multumesc! stima Vrei doar o informatie. Folositi limba romana corect... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: curatare injectoare Patrol Y60 Aveti idee cu ce cuplu se strang injectoarele Bosch tip KBE58 S4/4 (155 bar) ? Din 4 injectoare dupa remontare doua curg pe la filetul celor 2 parti ale corpului. Au fost curatate ca la carte si inspectate suprafetele de etansare. Exista vreun site cu mai multe detalii tehnice despre aceste sisteme mai vechi de injectie? Este un motor mai vechi cu 4 chiulase (VM motori). :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Re: curatare injectoare Patrol Y60 78 pana la 98 Nm . Daca meseriasul a facut greseala clasica de a curata suprafetele pe o coala de hartie abraziva de 1000 ... si a insistat sa fie suprafata curata si frumoasa ... nu mai pot fi recuperate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 14, 2016 Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: curatare injectoare Patrol Y60 eu stiam ca suprafetele ale le cureti doar chimic cu soluytii fara actiuni mecanice... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate