bv21mdf Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 de cateva zile se aude un fel de vum,vum,vum sub masina partea din spate. Am dat cardanul jos si nu se mai aude.Poate sa imi spuna cineva ce ar putea fi? freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: zgomot cardan sau grup spate - freelander 2.0 Di 1998 Cardan stramb umpic, o ureche de la crucea cardanica care are nitel uzura si sta crucea pe-o parte, drept urmare si cardanul. Apoi, as verifica uleiul in punte, apoi rulmentii de la planetare. Nu in ultimul rand, un tambur/disc de frana nitel ovalizat... Probleme nu se gasesc ? ? ? :ooo OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: zgomot cardan sau grup spate - freelander 2.0 Di 1998 Eu as verifica in primul rind rulmentul intermediar. Mai este un topic cu simptomul asta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate