Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ma ajuta cineva cu un diagnostic rd28t y60

TONI

Postări Recomandate

rd28tdbuna ! poate cineva sa ma ajute ? am cumparat un patrol y60 motor 2,8td totul a fost bine l-am testat nici o problema ,uleiul arata foarte rau dar era la nivel ( nu putem sa-l schimb acolo ma gandeam ca mai rezista 50 km pana acasa) , in drum spre casa( autobanda 100 km/h costant) dupa vreo 40 de km se auzea un tacanit , inca 10 km si am ajuns acasa .motorul avea un sunet de tacheti (banuiesc) intre 1500-3000 rpm . Mosul de la care l-am cumparat nu i-a schimbat uleiul timp de 3 ani (mai sunt oameni in Irlanda care nu considera necesar schimbarea uleiului scuza lui a fost ca nu a facut doar 15000 km in 3 ani ) a doua zi dimineata la prima ora am schimbat uleiul si filtru dar degeaba sunetul motorului este acelasi . oare ce s-a defectat ? o sa incerc sa pun o poza cu motorul e un pic ciudat in acte ca si in revizia tehnica scrie an de fabricatie 1998 dar e y60DSCF3112 Editat de TONI
postare fotografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ma ajuta cineva cu un diagnostic rd28t y60

posibil sa fie un tachet hidraulic blocat

ar fi bine sa ii desfaci si sa ii cureti

sau sa speri sa se debolcheze singur, nu ar fi de mirare

problema e ca e risc sa strici supapa pana atunci...

oricum, nu e catastrofa

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare