Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope pt Duster 4x2 - Wrangler DuraTrac - 215*65*16

Dalex

Postări Recomandate

Salut!

Dupa cum scrie si in semnatura, am o dacia duster 4x2 (tractiune doar pe fata) si as vrea s-o incalt de iarna. Pana acum, din cate am citit, mi-au placut Wrangler DuraTrac AICI e un link cu un pret gasit de mine, daca ma puteti indruma si spre alti comercianti:2dr.

Am rugamintea sa imi spuna si mie cineva daca a folosit aceste pneuri. Cum se comporta pe sosea/zapada/teren?

Mentionez ca fac off-road soft sau iesiri pe drumuri forestiere.

Multumesc!

Dacia Duster 4x2.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gume pt Duster 4x2 - Wrangler DuraTrac - 215*65*16

Nu vad rostul acelor anvelope pe un 4x2 decat din punct de vedere estetic :) Eu zic sa te orientezi catre niste pneuri de iarna care iti vor asigura un comportament bun si pe sosea uda fara prea multa zapada. Un pret decent pentru niste anvelope de iarna la dimensiunile astea:

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/GUMELE%20ALTORA/Capture-5.jpg

Editat de Astral
:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Salut

Trebuie stiut ca Wanli este o marca chinezeasca si fac zgomot pe asfalt.

Spun asta ptr eu am Wanli pe masina sotiei( Opel Corsa)

De trecut prin zapada nu o sa ai probleme, chiar trec prin nameti destul de mari.

Eu am Wanli Winter Challenge. Au un profil destul de agresiv.

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Eu le-am dat exemplu pe acelea ca idee de profil. Evident daca exista finante as merge pe un Pirelli, pe un Goodyear etc. Acum depinde de fiecare cat si cum merge iarna.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Merci mult. Nu prea sunt incantat de gumele chinezesti, nu stiu de ce, dar nu imi inspira incredere.

Cauciucuri de iarna stiu cam stiu ce vreau, ideea e ca mi-ar surade niste pneuri competente si in off road (atat cat pot face eu), de aceea v-am intrebat de Wrangler DuraTrac.

Daca nu le-a testat nimeni, rog un moderator sa inchida.

Multumesc!

Dacia Duster 4x2.
Link spre comentariu

Am vazut din intamplare niste Dunlop Grandtek in Selgros, la marime de Duster, sunt de iarna pt SUVuri... din ce am vazut cum arata profilul, sunt mai mult decat promitatoare. Ideea e ca daca mergi iarna cu 4x2, iti trebuie cele mai competente anvelope de iarna. Daca la 4x4 mai mergi cu ATuri cum sunt DuraTrac saul BFG AT sau General Grabber AT2 ca le desumfli si compensezi aderenta mai mica cu toate rotile tractoare, la tractiunea pe o punte iti trebuie maxim de aderenta posibila cand da inghetul... Nu cred ca un DuraTrac te ajuta prea mult in offroad, mai mult la aspect si la impresie artistica... si sincer nu stiu de ce costa asa mult

Uite cu ce cred ca o sa mergi perfect la iarna pe forestiere cu zapada pana la bara masinii (nu uita sa le scazi presiunea cand ajungi in teren)

http://www.anvelopeweb.ro/show/4x4iarna/2156516DU2/dunlop-grandtrek-sj6-215-65-R-16.htm

Eu le-am vazut la selgros, si mi-au placut ca au profilul adanc, aproape ca la MTuri de aceleasi dimensiuni.

Iti recomand sa te dotezi si cu un compresor portabil, sa mergi prin zone naspa cu 1,5bar in roti, si sa le poti umfla inapoi cand dai de asfalt.

Link spre comentariu

Dunlop Grandtek mi-am luat eu acu cateva zile pt renault Koleos. Am facut cu ele un drum pe asfalt pana la Budapesta si se comporta OK. NU fac un zgomot prea mare. Astept zapada si iarna ca sa vad cum se vor comporta atunci.

Link spre comentariu

Dunlop Grandtek SJ6 am eu pe masina mea, e drept ca le folosesc din august anul trecut de cand am luat masina, deci si vara. pe timp de vara cam fluiera la curbe, insa iarna sunt senzationale, parerea mea. am mers prin padure prin zapada+noroi, am urcat dealuri cu zapada batatorita, afanata, etc, am urcat/coborat drumuri inghetate... toata iarna n-am avut nici o problema, nici in oras, pe strazi inzapezite (intoarceri si parcari unde am vrut eu, tras masini din zapada, etc.) doar la noroaie urate se incarca si atunci sunt degeaba pe masina :) dar acolo nu te bagi cu masina 4x2.

e drept ca eu am 4x4 cu reductor...

oricum, sper sa ma mai tina 2 ierni, si voi cumpara tot din astea dupa ce nu mai sunt bune ale mele. cred ca mai sunt si altele cel putin la fel de bune, dar pe astea am avut ocazia sa le testez si nu am nimic de reprosat la ele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare