Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota sau nissan?!

catalinrs4

toyota sau nissan?!  

48 membri au votat

1. 1. toyota sau nissan?!

Postări Recomandate

o intrebare foarte grea stiu, :lol: dupa 5 patroale gr ma bate gandul sa trec pe toyota e vorba despre modelul hdj 80 eu am fost foarte multumit de nissan mai mult de atata nici numi trebuie :D doar ca asa am fost eu mereu mai nehotarat... :twisted: despre toyota nu prea stiu si nici nu pot spune prea multe sper sa gasesc aici niste raspunsuri...am si gasit un patrol super fain si chiar foarte bine pregatit cu suspensii ome,bodylift,33 bf etc masina arata impecabil doar ca mi se pare putin cam scumpa...are si putini km ceva peste 100 de mii originali! 8000 costa masina

http://up.picr.de/725283.jpg

http://up.picr.de/725286.jpg

http://up.picr.de/725289.jpg

iar asta e toyota,apropo toyota costa in jur de 10 mii

http://up.picr.de/725292.jpg

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

ma indoiesc sa fie asta pretul masinilor .... doar 8000 patrolul ala ....hmmmmm
ce ti se pare putin?? :grin:eu unu nam platit niciodat mai mult de 6000 pe nici un patrol dar recunosc ca am bagat mereu bani in ele :D e si pe mobile masina

---> APASA LINK !!! <---

by koala : ... am editat linkul acela luuuuung de tot :D ...

Link spre comentariu

de ce toata lumea opteaza pt hdj?! chiar asa buna e? :-P eu sunt fan nissan si cred ca tot patrol o sa-mi iau numai ca parca mi-as dori o schimbare :hm singura problema care apare e ca toyota nu e deloc echipata pt teren..in comparatie cu patrolu... care e gata de "atac" :P
Link spre comentariu

de ce toata lumea opteaza pt hdj?! chiar asa buna e? :-P eu sunt fan nissan si cred ca tot patrol o sa-mi iau numai ca parca mi-as dori o schimbare :hm singura problema care apare e ca toyota nu e deloc echipata pt teren..in comparatie cu patrolu... care e gata de "atac" :P

diferenta e ca toyota nu trebuie sa fie pregatita pt offroad ca e facuta de la mama ei intelegi ? :D

Link spre comentariu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Salut,

o sa incerc sa-ti explic putin ce e cu Toyota 80 HDJ...

Atunci cand mergi in teren si ajungi intr-un pasaj pe care nu poti sa-l treci, incepi sa te folosesti de dotarile masinii, cele standard + cele aduse de tine ( modificarile ).

La majoritatea masinilor de teren stock aceste dotari nu sunt prea numeroase, poti cupla fata, ai un reductor si in cel mai bun caz un blocant sau LSD...

Peste aceste dotari, exista masini cu tractiune integrala permanenta si 3 ( TREI ) diferentiale blocabile; Mercedes G si aceasta Toyota 80 HDJ sunt unele din putinele masini, daca nu singurele care au aceste dotari din stock...cunoscatorii stiu asta...

Pe langa acest aspect mai e cate ceva, la aceste blocante sunt necesare si elemente de transmisie heavy duty - HD, planetare, omocinetice, rapoarte mari in cutie, rapoarte mari in diferentiale etc.

Aceste masini cu 4x4 permanent si 3 diferentiale blocabile 100% au toate aceste componente stock; poti construi si tu o astfel de masina pe un off roader pur sange, dar trebuie sa te pricepi foarte bine cum sa o faci si in plus o sa te coste destul de MULT distractia asta... :roll: 8) :grin:

Bafta si incearca sa testezi un G sau un HDJ si vei simti diferenta,

Mugur

Link spre comentariu

Toyota iti da satisfactii deosebite indiferent de ce model alegi. Fiecare are farmecul ei.

Seriile cele mai adevarate sunt seria 40 si 70 la cele cu doua usi si 60, 80 si 100 la cele lungi cu 4 usi.

40 e legenda

70 e una din cele mai utilizate masini in competitiile de offroad extrem (bineinteles cu modificarile de rigoare)

60 este primul model din gama mare cu 4 usi excelenta pentru expeditii si ture lungi si extrem de rezistenta (motorul de 4L diesel este motor de 1 milion de km).

80 este varianta mai evoluata a 60-ului. 4x4 permanent, VX-ul are 3 diferentiale 100% blocabile, motor 4,2L turbo diesel excelent. Unele vin cu troliu mecanic din fabrica.

100 este varianta de lux.

Toyota este sigura masina care rezista eroic in conditiile de desert. Are o gramada de componente, dintre cele esentiale, heavy dutty din fabrica.

Cauta pe net si spune-mi cate variante de planetare heavy dutty se gasesc pentru Toyota. Nu prea se gasesc pt ca nu e nevoie. Planetarele sunt heavy dutty din fabrica. Si iti garantez ca, ca si otelul japonez nu este nimic.

Arcurile cu foi OldManEmu, sunt cu mult mai slabe decat arcurile originale TOYOTA. Eu de exemplu nu am rupt niciodata un arc original. In schimb alte arcuri...la greu.

Eu nu fac aici comparatie intre Toyota si Nissan. Eu doar prezint Toyota.

Imi place si Nissanul si in general tot ce e japonez.

Sper ca nu sunt prea subiectiv. :grin:

Link spre comentariu

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Inca ceva la Toyota 80 HDJ versus Nissan, motorul acela mare de Toyota cu multi cai - CP nu este de neglijat; parerea mea si nu numai, este ca la o masina de peste 2 tone, da bine un motor peste 3000 si peste 150 CP... :roll: 8) :grin:

Link spre comentariu

wow ce pot zice..aproape ca ma-ti convins :lol: acuma o sa vedem saptamana viitoare cum stau lucrurile pt ca atunci voi merge dupa una ditre astea doua masini!problema e la mine ca eu mai am multe piese pt nissan...si inca ceva toyota are cam 350 mii km iar nissanu doar 125 mii?! cati km duce o toyota?! eu tot timpul am tras de masinile mele la maxim sa zic asa :D
Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu ca ma pricep :ga, da' vin si zic :

- ai avut 5-6 Patroale pana acum ... le stii deja toate "hachitele" si cunosti masinile ca pe propriul buzunar ...

- faptul ca tot schimbi masinile ma face sa cred ca nici pe asta, ultima, nu vrei sa o tii o viata ...

- ai prin garaj o juma' de masina in piese de schimb ...

... ei bine, toate astea inclina balanta puternic in favoarea Nissan-ului ... eu as lua fara discutii Patrolul acela ... are kilometri parcursi la jumatate fata de Toyota aia, si cred ca te mai tine fara probleme cativa ani buni ... si Patrolu' are piesele stock extrem de rezistente, puntile sunt de-a dreptul indestructibile iar sasiul este "super fier" ... motorul, intr-adevar, este cam mic, pentru cat de mare e masina ... de altfel, si Patrolul are modele de motoare 4,2 litri TD ...

... daca insa vrei sa-ti iei "masina pe viata", atunci ia HDJ-ul ...

Link spre comentariu

Nu ca ma pricep :ga, da' vin si zic :

- ai avut 5-6 Patroale pana acum ... le stii deja toate "hachitele" si cunosti masinile ca pe propriul buzunar ...

- faptul ca tot schimbi masinile ma face sa cred ca nici pe asta, ultima, nu vrei sa o tii o viata ...

- ai prin garaj o juma' de masina in piese de schimb ...

... ei bine, toate astea inclina balanta puternic in favoarea Nissan-ului ... eu as lua fara discutii Patrolul acela ... are kilometri parcursi la jumatate fata de Toyota aia, si cred ca te mai tine fara probleme cativa ani buni ... si Patrolu' are piesele stock extrem de rezistente, puntile sunt de-a dreptul indestructibile iar sasiul este "super fier" ... motorul, intr-adevar, este cam mic, pentru cat de mare e masina ... de altfel, si Patrolul are modele de motoare 4,2 litri TD ...

... daca insa vrei sa-ti iei "masina pe viata", atunci ia HDJ-ul ...

aici ai perfecta dreptate!!!!!! si da sunt genul de om care sincer sa fiu schmimb masinile si femeile cam repede :D nici o masina nu a rezistat la mine mai mult de 1-2 ani....nu stiu de ce..ma plictisesc foarte repede bine daca ar fi sa iau patrolul asta mi-as dori sal tin mai mult timp...ca sincer sa fiu si eu mam saturat sa le tot schmib ca pe soseste..
Link spre comentariu

O intrebare..

ce masini folosesc cei de la UN in diferite zone ale lumi?

ce masini folosesc cei ce organizeaza safari prin africa?

ce masini folosesc cei de la crucea rosie...?

PS.. adevarat, am vazut si cateva nissanuri patrol...dar majoritatea sunt toyota.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

La Toyotari nu prea apare senzatia aceea de a dori sa schimbi cat mai des masina. De obicei, cine ajunge la Toyota, cam ramane la ea. Asta mi-au spus-o si altii.

Legat de kilometraj, 350.000 km la Toyota pare mult dar daca masina a fost intretinuta poti sa mai faci tu inca 350.000 lejer.

Eu ma cam indoiesc de faptul ca, parolul are numai 125.000 km in 15 ani.

Link spre comentariu

La Toyotari nu prea apare senzatia aceea de a dori sa schimbi cat mai des masina. De obicei, cine ajunge la Toyota, cam ramane la ea. Asta mi-au spus-o si altii.

Legat de kilometraj, 350.000 km la Toyota pare mult dar daca masina a fost intretinuta poti sa mai faci tu inca 350.000 lejer.

Eu ma cam indoiesc de faptul ca, parolul are numai 125.000 km in 15 ani.

ba da chiar atata are patrolu! pari putini dar sunt km realii..tocmai de asta ma si atrage masina atat de mult e si prima mana a fost masina de doctor cu carte de service etc si nemtii sunt de obicei foarte sincerii :lol:
Link spre comentariu

...si nemtii sunt de obicei foarte sincerii :lol:

Asa credeam si eu pana cand am cumparat niste motociclete la care , dupa ce le-am luat, am vazut ca aveau kilometrajele date inapoi.

Eu sunt totusi de parerea ca aia nu sunt km reali.

Link spre comentariu

Eu sunt proprietar de Nissan, dar intre cele doua masini prezentate, as alege Toyota, pt simplul motiv ca are motor. Cel de patrol e cam mic si munceste din greu pt autobuz. Problema cu Km e discutabila si dupa mine irelevanta. Masina trebuie testata si daca corespunde, cumparata.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

...si nemtii sunt de obicei foarte sincerii :lol:

Asa credeam si eu pana cand am cumparat niste motociclete la care , dupa ce le-am luat, am vazut ca aveau kilometrajele date inapoi.

Eu sunt totusi de parerea ca aia nu sunt km reali.

poi sunt mai multe feluri de nemtii :lol: adica strainii cu pasapoarte nemtesti :P eu unu nam avut niciodata probleme de genul asta cu ei...in general numai straini fac asta cu km :twisted: nu zic acuma ca toti netii sunt cinstitii...

nicodat nam fost asa de nehotarat cum sunt acuma ce ma incanta pe mine la toyota e motorul de 4,2 cea ce cred ca e mult suprem patrolului, iar motorul de pe patrol mi se pare mult prea mic pt asa o masina :roll:

Link spre comentariu

mi se pare f important .... 1.CE FACI CU MASINA ?????????

2. vrei sa o inmatriculezi sau nu ...???

lumea pe aici e unul mai subiectiv ca altul ....

pana la urma ce esti asa nehotarat .... e o dif de 2000 euro intre ele ....

(credeam ca masinile se afla in tara .... altfel .... prin west sunt si oferte mai bune ...)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Daca in 80 va trebui sa bagi bani, va fi cam nasol, daca nu esti bine pregatit. In cazul asta Nissan-ul ar fi mai indicat. Daca vrei sa ai o masina de teren super adevarata, (motor, transmisie, imagine, durabilitate, etc.) atunci clar Toyota e mai indicata. Dar masinile sunt ca si femeile: daca nu ai grija de ele, te lasa! Vrei ceva la ce viseaza toti?! Fi pregatit financiar in primul rand.
Do everything prepared!
Link spre comentariu

mi se pare f important .... 1.CE FACI CU MASINA ?????????

2. vrei sa o inmatriculezi sau nu ...???

lumea pe aici e unul mai subiectiv ca altul ....

pana la urma ce esti asa nehotarat .... e o dif de 2000 euro intre ele ....

(credeam ca masinile se afla in tara .... altfel .... prin west sunt si oferte mai bune ...)

nu! la mine nu se pune problema sa le inmatriculez pt ca eu locuiesc in germania deci....
Link spre comentariu

frate ... eu am vazut asfalt si pe unde merg combinele spre ogor ... in germania ... ce faci cu 4x4 acolo ...?????

miron are dreptate .... stie el ce stie .... accesoriile de toyo sunt x2 mai scumpe fata de cele de nissan ... alte elemente chiar mai scumpe ...

...oricum nu vei gasi raspunsul aici .... gustul si inspiratia ta...sunt la tine ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare