Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota sau nissan?!

catalinrs4

toyota sau nissan?!  

48 membri au votat

1. 1. toyota sau nissan?!

Postări Recomandate

Re: toyota sau nissan?!

ca fost proprietar de toyota si actual proprietar de nissan

toyota este toyota

nissan e o masina oarecare

cu toate ca una din toyotele mele nu avea nici macar servodirectie sa nu vorbim de geamuri electrice sau clima cum are patrolul , cu toate ca era cu arcuri pe foi deci confort zero , fara turbo fara multe.... toyota era o senzatie, un feeling cei care au avut mercedes-uri vechi pana in anii 95 o sa inteleaga ce zic , cand te urcai in ele si le conduceai simteai ceva ce nu poti simti in veci in alte marci

asa si cu toyota vs nissan toyota e manevrabila stabila si raspunde altfel la toate comenzile daca ar fi sa exagerez odata ce te urci in ea e o prelungire a ta , nissanul e o masina si atat, o masina buna teoretic fiabila o masina performanta dar nu iti va transmite in veci ce iti transmite toyota .

de altfel si pretul pe piata reflecta lucrul asta ceea ce inseamna ca nu sunt singurul cu parerea asta .

urmatoarea mea masina de teren va fi in mod cert o toyota .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

pe naiba...si in Toyota si in Nissan si In Mitsubishi...m-am simtit la fel.....poate nu-s eu asa sensibil:grin:

putem discuta pe tema asta...un an....fara rezultat final...pana la urma alegerea unei masini...se face cu sufletul...nu cu statistica

sunt la fel de bune ambele..... totul depinde de tine...cum le exploatezi....cum le intretii

masina maintenance free nu s-a fabricat....doar acumulatori....in rest....s-auzim de bine

Link spre comentariu

Perfect adevarat ( sau poate sunt si eu mai insensibil ) .

Am facut offroad/onroad cu mai multe marci , m-am adaptat la masina de moment , si nu m-am simtit frustrat de una mica ca intra in sleau sau de una mare ca nu trece printre busteni . Nu ma uit inapoi nostalgie sau ura nici dupa foi , si nici dupa elicoidale . Cu atit mai putin dupa o emblema de producator . Mi-a placut sa merg cu toate troacele sau masinile la care am avut ocazia sa tin de volan , am incercat cu mintea mea putina sa inteleg de ce fabricantul a facut ce a facut .

Preferinta pentru o marca e personala , asta e indiscutabil . Cum si de ce e preferata , fiecare cu mintile lui . Eu nu mi-am botezat niciodata masinile cu nume sau porecla , si trec repede de ideea ca o masina ar avea 'personalitate' , sau ca ar trebui sa o cunosti , sa o intelegi si ea va deveni prietena ta , partenerul tau . Eu nu am asa dezvoltata aceasta perceptie poetico-romantica , Cei care au ferice de ei , dar cu regret am observat de prea multe ori un fanatism camuflat , blindat cu refuzul de a vedea rational . Chiar si cu masina facuta muci din diverse motive obisnuite expoatarii in off , defectele erau privite ca pe o manifestare a unei noblete de rasa superioara . Cam aiurea - parerea mea .

Chiar m-a impresionat Cobra , am avut multe de admirat la munca celor care au facut-o , si nu la masina ( am trecut motorul diesel de merc pe o honda , in anii de dupa revolutie - motorina la discretie si berlina Honda ar fi fost culmea bunastarii ). Inca ma mai invirt pe linga una care se intimpla sa fie in parcare .

La fel si la altele , la care am ceva de vazut .

Nu e nici una geniala in majoritatea criteriilor de apreciere , ca sa merite un titlu suprem .

L.E. Nu ma cautati la chestionar , n-am votat .

Editat de cos
  • Like 1

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Salut!

S-a oprit brusc aceasta discutie!!!

Am citit de la inceput si acu....????

Deci ce ai luat pana la urma???

Succesuri!

Toyota Land Cruiser 120 2005 D-4D 166 CP Automatic

Ford Focus 2011 2.0 TdCI 140 CP Power Shift Titanium

Link spre comentariu

Pentru ca nu mai nimic de spus ? ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare