dragosvidishome Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 salutare tuturor, am citit multe lucruri despre ce cauciucuri sa pun pe jimny-ul meu. dar as vrea sa cer o parere celor avizati despre modelul simex resapat de la insa turbo: http://www.delta-grup.ro/index.php?page=detaliiprodus&idp=840 ce parere aveti? si as vrea sa mai fac urmatorii pasi: 1. sa montez un scut - si am gasit ceva la 150 euro 2.cauciucurile de mai sus - fara sa inalt masina 3. troliu - si am gasit deja la baietii de p'aici 4. snorkel alte pareri? "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi Referitor la gumele de care intrebi citeste intai aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54366 Editat Octombrie 25, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi multam astral, m-am uitat...ce zici de ordinea modificarilor, recomanzi ceva? "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi multam astral, m-am uitat...ce zici de ordinea modificarilor, recomanzi ceva? Depinde si de bugetul de care dispui, dar, in general, e ok cum te-ai gandit cu mentiunea ca as prefera snorkelul inaintea troliului pt ca : - e o chestie buna pt motor - costa mai putin decat troliu + montaj - daca-i pui gume model Simex, rar iti va mai trebui troliu, deci il poti amana.... Editat Octombrie 25, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosvidishome Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi thx Astral...si seara buna... "Seris venit usus ab annis ..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! Chiar daca sunt dimensiunea stock, fiind resapate sunt un pic mai mari si o sa frece un pic in bara fata (ai model nou de bara) cand iei maxim de volan. Cauta pe aici pe forum si o sa gasesti cum a procedat Mugur Iacob ca sa nu mai frece. In rest ce sa zic, esti obligat sa mergi la noroaie ca la asta sunt foarte bune:y Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! 2 lucruri iti zic 1. Inaltare cu 5cm ( SL de preferat) 2. Simexuri. Da-te un timp asa cu configuratia care ti-o recomand , apoi mai vorbim si poate iti iei si un troliu si snorkel si ce mai doresti tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! Cum spun si baietii,prioritar sunt gumele,pentru ca daca le-ai pus sigur troliu nu tiar mai trebuii,si dupa ce te vei obisnui cu ea si cu gumele o sa iti dai seama singur ce mai trebuie si ce nu...:h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! Cum spun si baietii,prioritar sunt gumele,pentru ca daca le-ai pus sigur troliu nu tiar mai trebuii,si dupa ce te vei obisnui cu ea si cu gumele o sa iti dai seama singur ce mai trebuie si ce nu...:h5 Hai sa repetam ce-au zis predecesorii.......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! @adipsc88 e in mare forma! :ha::ha::ha: Recupereaza, recupereaza! :al Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Jimny - doresc sa vi-l prezint ! dragosvidishome - Ai zis ca vrei sa ti pui gume si sa Nu inalti masina. In cazul acesta nu cred ca ti ai trebui gume cu profil simex pentru ca nu faci extrem cu masina si o sa le auzi pe sosea mai mult decat iti doresti. Mai bine zi cat vrei sa folosesti masina off road si on road ca sa te putem ajuta cu sfaturi adecvate. :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate