Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dezechipare chiulasa

marcel

Postări Recomandate

Re: Dezechipare chiulasa

sunt de parere ca trebuiesc niste dornuri speciale pentru a scoate ghidurile.....si nu trebuiesc incalzite deloc :D

spor la treaba

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ciocanul mare nu e deloc ok, numai in cazul in care ai vreun robot ciocanar , sa loveasca centrat , de fiecare data . Un dorn cu centrare si o presa e o solutie mult mai buna .Si chiar asa , se largesc alezajele in chiulasa , avind nevoie ulterior de ghiduri marite , cu cote de reparatie .Dar se largesc centrat pe lungime , lasind chiulasa neafectata , iar viitorul ghid va face contact pe o suprafata cilindrica , cu transfer de caldura mai bun decit in cazul unei gauri ovale -posibila consecinta a ciocanirii.

Si nu uita sa rezemi chiulasa pe o bucsa un jurul ghidului , nu extrage la liber , se mai intimpla sa se ciupeasca buza locasului la chiulasa .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ghidurile le-am scos cu o preducea (chestia aia de facut gauri in piele si/sau cauciuc). Bolturile le-am scos cu ciocanul, dupa ce in prealabil, am incercat sa pun 2 piulite sa se stringa una pe alta si implicit sa destringa boltul.

Editat de Astral

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

In cazul asta las-o 'ncolo de chiulasa . Tot inainte .

Cutzu frumos .Cind ma fac mare poate am si eu unul.Acum tre' sa vietuiesc fara .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cutzu batrin. Trecut de 14 ani. Cu tratament permanat la inima si ficat, cataracta la ambii ochi si ceva semne de surzenie. Miine intra la operatie din nou. Le-am si pierdut sirul ... sper sa treaca cu bine si peste asta.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Am observat ca nu mai e chiar boboc...timpul trece peste toata suflarea .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare