SPV13R Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Salutare, Am un 70, 4,2 diesel, suspensie ome cu arcuri cu foi, fara alte modificari. Care ar fi marimea maxima a cauciucurilor pe care as putea sa le pun sau ce ar trebui sa fac sa ajung la 35 pe masina. Momentam am 33 dar o vreau mai inalta. Sau sa o las pe 33 si sa ii pun punti de unimog sau ceva asemanator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Posibilitati de inaltare Salutare, se puni punti de unimog sau sa ridici un pic masina ..... sunt doua lucrurile foarte diferite si cu costuri foarte diferite..... da ca ai un buget limitat sau sa nu vrei sa cheltuiesti o mica avere.... poti sa resolvi co body lift, cu o cheltuiala de 400 euro ai resolvat. da ca vrei sa puni punti de unimog sau similari ...... pregateste pt 5/6000 de euro de inceput. lucrare ar trebui sa schimbe total posibilitate masini si ar fii frumos sa poti sa la faci. toyo 70 deja este o mic monstul in off road cu punti portale ( gen unimog sau volvo) ar trebui sa fie fantastica. orice solutie alegi sa ne povestesti. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Re: Posibilitati de inaltare Daca mai doresti sa iti inalti 70-ul cu punti de Unimog eu am 2 de pe un unimog 421 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Posibilitati de inaltare Sauuuuu........ "Dama cu camelii"..........,sus cu arcurile peste punte:wink: Spor la treaba !!!!! Editat Octombrie 9, 2013 de Astral FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Posibilitati de inaltare - masina cu arcuri lamelare Daca mai doresti sa iti inalti 70-ul cu punti de Unimog eu am 2 de pe un unimog 421 Sauuuuu........ "Dama cu camelii"..........,sus cu arcurile peste punte:wink: Spor la treaba !!!!! Oct 2010.....oct 2013......tot e bine ca i-ati raspuns....."mai bine mai tarziu decat niciodata!" :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate