Lipoveanu Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 http://www.thule.com.au/ vezi video ...!!!!!!!!!!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Pentru Thule -orice, incepand cu chitul de picioare, setul de bare, ce merge si ce nu merge apoi montat pe bare, ce trebuie cumparat in functie de caroseria pe care o aveti si... pretul! -va rog sa ma intrebati pe mine! (eu sunt tatal lor). Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2008 taticule.... pune sit tu niste link-uri pe aici sa vadem si noi ceva ....poate ne e de folos ceva de pe la tine ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 lipoveanu -Pai e bine ce link ai pus! Nu trebuie decat sa-mi spui masina si cam ce ai vrea sa cari cu barele de pe ea: ski-uri, biciclete, scari, placi de surf, sau daca vrei sa montezi cutie pe aceste bare, la fel: treb sa-mi spui la ce dimensiuni te-ai gandit: sau poate vreu un portbagaj obisnuit, gen safari (deschis). Thule mai face: suporti de biciclete cu montaj pe carligul de remorcare, suporti de biciclete cu montaj de usa spate/ haion; suporti de biciclete cu montaj pe rulota sau camper... Sunt on line mereu si e placerea mea sa va ajut! :h5 Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Cat ar costa un suport de bicicleta pentru usa de portbagaj pentru Landcruiser HDJ 100? Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Cat ar costa un suport de bicicleta pentru usa de portbagaj pentru Landcruiser HDJ 100? Salut, Am gasit pentru un LandCruiser 90 3/5-dr, SUV, 03- un suport de 3 biciclete, este posibil sa mearga si pe masina ta! -pretul este 400 lei, cu tva. Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: portbagaj Ma intereseaza si pe mine un portbagaj pt Lada Niva dar pe care sa pot pune si Canistrele de benzina si altele. Unde pot gasi si cat ar costa. ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Re: portbagaj Ma intereseaza si pe mine un portbagaj pt pajero 5 usi an 94 dar pe care sa pot pune si Canistrele de benzina si altele. Unde pot gasi si cat ar costa. ma poate ajuta cineva? dar din inox ? PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: portbagaj Ma intereseaza si pe mine un portbagaj pt pajero 5 usi an 94 dar pe care sa pot pune si Canistrele de benzina si altele. Unde pot gasi si cat ar costa. ma poate ajuta cineva? dar din inox ? se pare ca nu avem noroc cretule PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: portbagaj Salut! Scuze pt intarziere! Portbagajele deschise, de la Thule, sunt clasificate astfel: Standard (dimensiuni cm:80x102, 100x102); Xpedition (dimensiuni cm: 79x128, 99x158) si Xplorer (dimensiuni cm: 85x132, 85x93, 104x132). Preturile variaza, datorita design-ului si dimensiunilor, intre 310 si 2190 lei, cu tva. Setul de bare transversale este separat, pretul la acesta variaza: -in functie de modul in care acesta se prinde pe masina (prindere de barele logitudinale, prindere in puncte de fixare, prindere de "culmea" plafonului, prindere de caroserie direct), -in functie de tipul de bare: negre, din otel sau Aero, din aluminiu si -in functie de lungimea barelor! Preturile variaza intre 550 si 850 lei! Pentru informatii suplimentare, descriere, foto -astept PM sau email! cu stima, Ionut Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Re: portbagaj Salut! Scuze pt intarziere! Portbagajele deschise, de la Thule, sunt clasificate astfel: Standard (dimensiuni cm:80x102, 100x102); Xpedition (dimensiuni cm: 79x128, 99x158) si Xplorer (dimensiuni cm: 85x132, 85x93, 104x132). Preturile variaza, datorita design-ului si dimensiunilor, intre 310 si 2190 lei, cu tva. Setul de bare transversale este separat, pretul la acesta variaza: -in functie de modul in care acesta se prinde pe masina (prindere de barele logitudinale, prindere in puncte de fixare, prindere de "culmea" plafonului, prindere de caroserie direct), -in functie de tipul de bare: negre, din otel sau Aero, din aluminiu si -in functie de lungimea barelor! Preturile variaza intre 550 si 850 lei! Pentru informatii suplimentare, descriere, foto -astept PM sau email! cu stima, Ionut Pai pt pajero din poza imi trebuie ori 3 ( sau 4) bare transversale sau un prtbagaj da pe care sa pot pune cate ceva Apropo dar din inox nu ai nimic ? PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: portbagaj Bare transversale am. Dar nu ma ajuta prea mult. Pe mine ma interesa unu care sa aiba suporti pt doua canistre si sa pot sa pun la o adica pe el cauciucurile de schimb cand plec pe coclauri. Ce am vazut pe net nu ma ajuta deloc. Cred ca pana la urma va trebuii sa gandesc eu unul si sa fac o comanda la un mester fierar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: portbagaj E adevarat, Thule nu produce decat portbagaje universale gen Safari, in care se pot transporta echipamente necesare expeditiilor... Din pacate nu produce si un sistem care sa tina canistrele in portbagaj... pentru ca probabil considera Thule ca nu s-ar vinde... Din inox nu face Thule din 2 motive: in primul rand arata ciudat un portbagaj de inox si in al 2-lea rand este mai greu si mai scump decat Al Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: portbagaj in plus inoxul se pateaza daca nu e intretinut. cel mai bine e din teava rotunda de fier, vopsit electrostatic. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Pentru Thule -orice, incepand cu chitul de picioare, setul de bare, ce merge si ce nu merge apoi montat pe bare, ce trebuie cumparat in functie de caroseria pe care o aveti si... pretul! -va rog sa ma intrebati pe mine! (eu sunt tatal lor). poti sa-mi spui cat costa 3 bari transversale pt un pajero ? sau doar sistemul de prindere ( picioarele) PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Re: salut Flav. a ajuns pm-ul de la mine? Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: portbagaj salut.cam cat ar costa un portbagaj ca a lui trooper pt toyota landcruiser LJ70?merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: portbagaj nu merge oare confectionat din aluminiu ca sa fie mai usor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: portbagaj Ba da. Numai ca pretul va fi de vreo 5 ori mai mare. Unde mai pui ca va trebui sa stai noaptea cu un ochi pe masina sa nu ti-l fure tiganii (aluminiu e de vreo 5 ori mai scump ca fierul la remat). OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: portbagaj azi am fost la un magazin de fieratanii si am vazut exact ce-mi trebuie pt portbagaj:teava neagra de 22mm si 1,5 grosime costa 245 de mii bara de 6m.dupa socoteala mea cu 2 bari si jumate rezolvi problema si nu va cantarii mai mult de 15-20kg.mai ramane problema prinderii de sinele de deasupra geamurilor ca la dacia 1300,facem o tiganie sau gasim suporti de calitate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: portbagaj Suporti de calitate se gasesc si nu la pret mare. Cat despre teava iti ajung 12 metri. Totusi, eu te-as sfatui sa te uiti mai degraba la un profil patrat. Cand o iti fie lumea mai draga o sa se indoaie tevile rotunde si marfa de pe portbagaj o sa iti bata in cupola. Sau poti opta pentru un portbagaj gata facut de dacie breack. Am vazut prin comert, inca nu shtiu ce-s de capul lor, cred ca imi voi lua unul sa vad cam cat duce, ca daca e sa-l mai lungesc nu-i problema. Oricum, costa undeva pe la 100 roni cel facut si ca iti faci tu te ajunge pe la 150-200 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: portbagaj unde zici ca ai gasit suporti de calitate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: portbagaj http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=3496 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate