Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Omologare individuala dupa montarea instalatiei GPL

marinionescu

Postări Recomandate

Am intrebat si eu la RAR ce trebuie facut pentru echiparea cu instalatie GPL a unui aututurism .

1. Montarea in service autorizat ( instalatia trebuie sa fie omologata )

2. Prezentarea la RAR pt omologare individuala .

Pina aici este ok dar mai departe intervine o problema , inginerul de la RAR spune ca se va face testul de noxe pentru benzina si GPL , oare asa sa fie ?

Daca a facut cineva recent aceasta operatiune poate imi spune si mie cum a decurs .

Multumesc .

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Omologare individuala dupa montarea instalatiei GPL

Nu-i nimic de speriat, daca GPL-ul e reglat cat e cat bine si functioneaza in parametrii, noxele pe gaz vor fi mult mai mici ca pe benzina...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Cea mai usoara si sigura varianta este sa mergi cu ea la RAR printr-un intermediar de acte auto.In general au "cunostinte" si taxa ceruta nu este foarte mare plus ca le poti lasa masina si nu mai pierzi tu o zi intreaga cu o gramada de nervi si dezamagire cand iti spun sa revii ca nu stiu ce nu e bine reglat si etc, etc.:dr3

Ca sa se omologheze instalatia trebuie avuta factura si certificatul de garantie.

In rest e simplu si usor.

Eu recomand varianta intermediarilor de acte auto.

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Testul de noxe nu trebuie sa te sperie,cei care monteaza instalatii gpl au aparate care masoara noxele.Cel mai bine este sa faci testul de noxe inainte de a monta gpl ca sa sti cum stai cu ele iar cu cei de la acte auto e cea mai buna idee.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare