flaviu Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 (editat) 1xuR7T8G1Ys Editat Octombrie 26, 2010 de Astral Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta Super desteapta ! omul cit trasieste invata Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta Hidroplast din hirtie . Misto gaselnita . Merge la rulmenti , nu si la bucse . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta asta chiar e tare:ha: Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta saptamana trecuta am scos un ciot de bucsa de priza directa de la patrol cu aceasta tehnic impecabila si daca nu o vedeam aici sigur stricam cu dalta ceva forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) Re: cum se scoate rulmentul de la volanta foarte tare. eu nu m-as fi gandit la asta:br, ci as fi folosit o presa adecvata http://b.imagehost.org/0061/S06_03_1.jpg Editat Noiembrie 14, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta Eu am scos bucsi si rulmenti cu vasilina,merge mai rapid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: cum se scoate rulmentul de la volanta Fooaarte tare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate