Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambreiaj Opel Frontera Sport 2.0 motor x20se

razvan

Postări Recomandate

Se pare ca i-a sunat ceasul ambreiajului meu si perspectivele nu prea sunt imbucuratoare. Adica pe la noi un kit este cam 14 milioane....

A comandat cineva de afara asa ceva la un pret decent? Si mai ales de unde (adica oferte sunt multe dar caut unii care sa si livreze in Romanica)

Masina este Frontera Sport 2.0 motor x20se.

In alta ordine de idei daca are cineva un disc de ambreiaj vechi ma ofer sa-l cumpar, poate reusesc sa schimb doar ferodourile - diametru 215 mm.

Multumesc

VW Touareg V6 benzina - gaura neagra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ambreiaj Opel Frontera Sport 2.0 motor x20se

Salut ! Am gasit pt tine kit complet nou , de pe ebay.de , la 161 eur . Daca esti interesat , suna-ma sa discutam la 0765 411 955 , sau lasa-mi o adresa de mess , sa-ti trimit poze !

Link spre comentariu

Dac gasesti un disc SH nu vad de ce sa mai schimbi ferodourile, il pui asa cum e. Verifica placa si rulmentul sa nu fii nevoit sa mai demontezi inca o data prea curand. Sau daca vrei unul HD, vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46571

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Salut

Multumesc pentru ajutor. Cu placa de presiune este simplu pentru ca este identica cu cea de Espero si se gaseste pe la 170 de ron. Rulmentul este vreo 200 de ron. Discul este fff scump de aceea in cel mai rau caz daca nu gasesc unul second intre timp, il dau jos pe cel actual si-i schimb ferodourile. Este o firma pe langa Oraselul Copiilor care se ocupa cu asa ceva. De fapt reconditioneaza placa disc si volanta la 2 milioane. Vad cand demontez.

Link spre comentariu

nu cumva merge de la calibra?

daca nu ma insel eu am dat pe placa si disc 450-500 ron si cred ca mi-a zis baiatul de la magazin caci sunt la fel... (motor C20NE)

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

Nu merge. Masina este o struto-camila, parte Opel parte Isuzu. Asa ca baietii au pus placa de Opel, disc de Isuzu, rulment tot de Isuzu.

Mai cautam...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare