lszabi Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Am auzit ca in weekendul 30-31 octombrie va avea loc un eveniment auto cu demonstratie monster truck in zona Sighisoarei. Stie cineva data si locatia exacta,ca eu n-am gasit nimic? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Demonstratie Monster Truck A fost si la Iulius Mall Suceava w.e. trecut. Biletul parca costa 35-40 de lei. Nu m-am dus... la banii aia pun 10-11 litri de motorina si ma plimb jumate de zi pe dealuri... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Demonstratie Monster Truck E pt copii......monsterul apare la final 10 min si zdrobeste 2 DACII.. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Demonstratie Monster Truck In week-end-ul trecut am avut treaba in Suceava si am vazut monsteru` parcat in Iulius Mall :grin:..., si pot afirma ca nici monsteru` nu e chiar foarte monster :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Demonstratie Monster Truck E cumva ala care a fost si la Bucuresti la Tineretului acum 2 ani? O coaja de masina pe un tractor fullsize. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Demonstratie Monster Truck Mai mult ca sigur ala e... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate