LorDeko Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Deci.Fara deci ca nu-i frumos:wink:. Sambata mergem la Lacul Vulturilor. Traseul e de dificultate medie in perioada asta a anului dar daca vremea se mentine frumoasa cu soare si nu ploua va putea trece oricine cu putin ajutor:grin:. Fiindca traseul e destul de lung si ziua s-a micsorat considerabil nu mai avem timp sa trecem pe la ORR... Locul de intalnire va fi acelasi : Rompetrol Blejoi la ora 8. Pun si 2 linkuri cu traseul ca sa va faceti o idee pe unde mergem. http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=944173 http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=944180 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Buuun! Atunci sa deschidem lista: @LorD'eko - Jimny @nessum - Vitara Propun sa vina fiecare cu ceva in traista iar sus facem o masa campeneasca + gratar. :2dr Nu uitati hainele groase.:old L.E. -ceapa rosie o aduc eu, conform obiceiului -tuica o aduce @emanoil. :banana Editat Octombrie 28, 2010 de nessum Completare meniu Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Terrano 2 - Dany Nissan Patrol - Guran am sa vb si cu Ady cu Vitara sa vedem ce zice , :tk Deci BAGAM GRATAR SA NU UITATI DE CEAPA!!! :):banana:banana:banana:banana acesta este drumul ?:old:old:old daca e asta....e SUUUUUPER ! Editat Octombrie 28, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 cam asta este.....m-am 'regasit' printre faptasii din film...... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 stiti cumva cam cati km are traseul ? in functie de ce se anunta poate reusesc si eu sa vin (inca nu sunt sigur) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Eko daca-mi garantezi ca ne-ntoarcem pe acelasi drum venim si noi.... daca nu distractie placuta! :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Eko daca-mi garantezi ca ne-ntoarcem pe acelasi drum venim si noi.... daca nu distractie placuta! Da. tot pe acolo. Ca sunt cativa baieti din Bucuresti fara cauciucuri adecvate. Plus de asta o sa mai pierdem ceva timp pe drum si la gratar si nu vreau sa ne prinda seara/noaptea pe coborare.:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Rog participantii sa se inscrie pe lista! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 emanoil - patrocle; cu 2 copiloti; :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 eu am vazut ca sunt deja pe lista dar mai trebuie pus un suzuki stock abia achizitionat,dar ce facem cu buzaul unde dormim ca sa vedem si buzaul e pacat doar....:h5 sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 DA ...confirm si eu+copiloata+mitzu:wink: Ne vedem dim. la cafea:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Un scurt up date al participantilor: @LorD'eko- Jimny @nessum - Vitara @tibone - Pajero (nu facem referire la cuvantul din spaniola) :ha: @dany_let-Terrano 2 @emanoil - Patrol @gury3 - Patrol (fara blocant ARB-montat):ha::ha: @iwa -LJ70 (se mai gandeste). :tk:ca Editat Octombrie 28, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Prezent si eu, nu se poate sa lipsesc. Un scurt up date al participantilor: @LorD'eko- Jimny @nessum - Vitara @tibone - Pajero (nu facem referire la cuvantul din spaniola) :ha: @dany_let-Terrano 2 @emanoil - Patrol @gury3 - Patrol (fara blocant ARB-montat):ha::ha: @iwa -LJ70 (se mai gandeste). @adrian_c - Vitara albastra Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Salutare, voi fi si eu prezent! nu stiu cu ce masina ca mi-am luat si un samurai. mai vedem... KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 @LorD'eko- Jimny @nessum - Vitara @tibone - Pajero (nu facem referire la cuvantul din spaniola) @dany_let-Terrano 2 @emanoil - Patrol @gury3 - Patrol (fara blocant ARB-montat) @iwa -LJ70 (se mai gandeste). @adrian_c - Vitara albastra @xxxxx----Vitara STOCK - prietenul lui Guran , GURANE--- TU IL TRAGI LA SUFA :))))) Pentru participantii care vin din Bucuresti , intalnirea se face la ora 7 la METRO BANEASA. :tk:tk:tk Editat Octombrie 28, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Sau poate ma trage el ai vazut in teren nu se stie,pretenul se numeste radu si o sa fie prezent! P.s.gury patrol cu blocant spate de data asta dar nefunctional dar este el blocantu spate sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Salutare prieteni.... ..... incerc sa vin si eu cu Mitza mea:2dr . Am actualizat lista. Daca apreciati ca ca Mitza mea standard + MT nu face fata ..... :cr3 @LorD'eko- Jimny @nessum - Vitara @tibone - Pajero (nu facem referire la cuvantul din spaniola) @dany_let-Terrano 2 @emanoil - Patrol @gury3 - Patrol (fara blocant ARB-montat) @iwa -LJ70 (se mai gandeste). @adrian_c - Vitara albastra @xxxxx----Vitara STOCK - prietenul lui Guran , GURANE--- TU IL TRAGI LA SUFA :))))) @macinicu - Pajero " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 se poate o estimare de km (de la cei care stiu traseul) ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Salutare prieteni.... ..... incerc sa vin si eu cu Mitza mea:2dr . Am actualizat lista. Daca apreciati ca ca Mitza mea standard + MT nu face fata ..... :cr3 Pai daca nu face fata a ta , nu face nici a mea , dar din cate am vazut eu traseul eu sunt sigur ca face fatza fara probleme!!! Cu grataru sper sa faci fatza! :)) :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 UpDate :ypu:ypu:ypu @LorD'eko- Jimny @nessum - Vitara @tibone - Pajero (nu facem referire la cuvantul din spaniola) @dany_let-Terrano 2 @emanoil - Patrol @gury3 - Patrol (fara blocant ARB-montat) @iwa -LJ70 (se mai gandeste). @adrian_c - Vitara albastra @Radu- Vitara STOCK - @macinicu - Pajero @Doru - Subaru Forester Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 se poate o estimare de km (de la cei care stiu traseul) ? Traseul de off are aprox 40km dus-intors. Ploiesti-Chiojdu on road-100km dus-intors. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Traseul de off are aprox 40km dus-intors. Ploiesti-Chiojdu on road-100km dus-intors. si grataru'.......timeless... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 si grataru'.......timeless... Maxim 2h gratar, tuica+socializarea. :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Hm...ce gasca s-a adunat.... Sambata am un botez.... Plimbare placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Lacul Vulturilor 30.10.2010 Tzuica o aduce Tibone am zis :2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate