zimbru Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Nu, nu este ceea ce va gandeati la citirea titlului. Nu m-am gandit sa fie un omagiu adus fostei artiste care interpreta aceste versuri. Ceea ce vreau sa invete cat mai multa lume din acesta discutie este cum sa cumpere un auto cat mai eficient un viitor proprietar. Ce trebuie sa stie inainte de a pleca la drum atunci cand cumpara de pe internet. Multi dintre colegi au avut experiente mai putin placute din lipsa informatiilor, din surplusul de entuziasm sau diverse alte motive. Deci, vezi masina (pe internet), iti place, ce-ti ramane de facut ? Sper sa fie o lectura utila cat mai multor colegi. Daca discutia pare banala se poate sterge fara suparare ! SCUZE PENTRU GRESELILE DE EXPRIMARE INITIALE. Editat Octombrie 28, 2010 de zimbru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? S-a mai discutat asta. Parerea mea e urmatoarea: te pricepi- te duci singur, nu te pricepi, iei pe cineva cu tine care se pricepe. Recomandat e sa iei oricum pe cineva cu tine, ca de... 4 ochi vad mai multe si ai alt spor la negociere. Exemplu: in primavara am fost cu cineva (cu multa experienta)sa cumparam o masina. Cat timp el era concentrat asupra motorului, actelor, serii etc eu am descoperit o gaura de toata frumusetea in sasiu, acoperita cu mare maiestrie cu antifon, dar care la o mica ciocaneala suna diferit decat restul sasiului. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Personal, am vazut pe net un MB A Clase in Munich , am vorbit cu turcul care avea autohause-ul, am "rezervat-o" pentru 2 zile, fiind chitit pe ea. In poze, in descriere, la telefon, masina parea una ok, normal, cu mici defecte de folosire (zgariata putin o portiera, si o pata mica de rugina pe aripa, dar nu profunda). Ok. Plec spre Nemtia (aprox 1650 km) entuziasmat pana aproape la orgasm. Ajung seara in tarziu in Ingolstadt si ii spun la turcalete ca dimineata la 8 sunt la el la poarta, apoi el imi spune ca de fapt masina e la un alt autohaus, la un prieten de-al lui, din Augsburg. Nah, asta este, iau numarul de tel al prietenului, il sun, ii spun ca ajung dimineata, totul super ok, ca odinioara. Dimineata ajung in Augsburg la ala la parc auto, tipu ci ca masina u-i la el, ca e la service. Pai ce are, il intreb. Cica se stricase timoneria la CV (auto) si e la un service la vreo 30 km dar poate sa vina el cu mine sa ma uit la masina, ca o termina baietii de reparat in cel mult 1 ora, si apoi pot pleca. Deja incepeam sa ma desumflu. Ajung acolo la masina, surpriza... Masina pe elevator, si jos langa ea, 2 CV la fel, aproape desfacute ca sa faca din 2, una cat de cat buna. Ma uit la masina, fix ca o p**a bleaga arata... Belita (nu zgariata), ruginita, un far crapat, indoita, jegoasa la interior, ce mai... un cotet pe 4 roti. Era sa fac un stop cardiac, imi venea sa-i iau beregata la turc... Apoi a inceput show-ul, cei din service spunandu-ne ca daca nu incetam, cheama militia. In fine, de cacat... Noroc ca inca nu-s prost perfect, si mi-am mai rezervat inca 3 variante. In final am ajuns in Essen si am luat o bijuterie la aceeasi bani. Acuma, tu vrei sa ne spui ca daca ai pati aceeasi chestie ca si mine, ai fi luat jegul ala de masina din service cand sunt destule la vanzare ? Tu cum ai fi reactionat ? Degeaba incerci acuma sa o dai cotita... Uite, ca sa nu zica lumea ca ne vinzi "gogosi", trimite-mi mie pe mail ( klez4by4@yahoo.com) poze actualizate sa le pun la anuntul tau de la vanzari. Eh, ce zici ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zimbru Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Acuma, tu vrei sa ne spui ca daca ai pati aceeasi chestie ca si mine, ai fi luat jegul ala de masina din service cand sunt destule la vanzare ? Tu cum ai fi reactionat ? Degeaba incerci acuma sa o dai cotita... Uite, ca sa nu zica lumea ca ne vinzi "gogosi", trimite-mi mie pe mail ( klez4by4@yahoo.com) poze actualizate sa le pun la anuntul tau de la vanzari. Eh, ce zici ? Eu nu vreau sa va spun nimic, pentru asta am initiat topicul fara alte indrumari ! Nu fac pe desteptul si am mentionat daca este aiurea subiectul "se poate topi" fara suparare, cred insa ca discutiile sunt de folos multora ! In situatia ta procedam la fel ca tine, refuzam masina. Faceam scandal pentru ca mi-au fost ascunse defecte grave ! Eram "Zorro" la fata locului nu mai departe. Cazurile nu sunt similare oricat le alaturi unul de celalalt. Dpmdv am facut cunoscute cat mai multe clientului despre masina. Multi potentiali clienti au renuntat dupa ce am vorbit la telefon tocmai ca de multe ori am facut o drama din ce nu are masina! Crezi sau nu ?! pierderea de apa de la Patrol noul proprietar a sters-o de pe lista cu 1/2 cutie poxilina sau poxipol cum ii spune ! Masina a plecat la ora 03'30 AM la un coleg de forum si daca are placerea se deconspira, daca nu drepturile ii raman rezervate ! Daca esti interesat special de cazul meu de ce nu-l inviti pe Flow sa spuna e adevar sau nu cele prezentate in replica mea ? Gandestete doar ca si tacerea a fost un raspuns. Dupa toate jignirile aduse nu-i urez decat sa-si gaseasca masina care o doreste. Daca vrei sa vezi masina pozata plecand in toiul noptii nu am retineri ! Am anuntat staful in privat ca masina este vanduta. Toate cele bune. Editat Octombrie 28, 2010 de zimbru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Nu are sens sa se dezvolte si pe topicul asta o poveste care e dezbatuta inca in alte 2 topicuri. Io zic sa ne rezervam doar la subiect. Parerea mea e ca trebuie sa sti ce vrei cand mergi sa cumperi o masina de teren. Pe mine personal nu ma intereseaza cum arata ca interior si ca tablaraie, atat timp cat mecanic este in regula. Nu poti avea pretentii ca o masina veche, si mai ales o masina de teren sa fie impecabila, dar daca mecanic este in regula restul is detalii. Si mai e un aspect eu ca si cumparartor intotdeauna voi gasi vicii ascunse la masina, mult mai multe decat cele care imi sunt prezentate de vanzator, chiar daca acesta din urma e de buna credinta si zice tot ce stie, deoarece interesul meu e sa scad pretul. Masina e ca si femeia se probeaza inainte de a o lua. si apropo de ce zicea Klez cu plimbatul dintr-un autohaus in altul, asta e asa am patit si eu am umblat prin 3 sate deale lor dupa o masina si intr-un final dupa ce am asteptat la ultima locatie vreo 3 ore sa vina masina de la ''verificarea tehnica:wink:'' ne-am dat seama ca ii teapa si am plecat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Nu mi-o lua in nume de rau ce am scris mai sus. Adica, au fost cam 2 oameni care nu le-a convenit masina, si au spus ca pozele nu-s reale/recente. Eu doar ti-am spus sa-mi trimitit mie pozele recente, eu urmand sa le upload-ez pt tine pe topicul cu vanzarea, intrucat nu cred ca ai acces acolo. Asta, of course, daca vrei. Dar am inteles ca masina s-a vandut, asa ca... de ce atata tam-tam acuma ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Sa va spun si patania mea. S-o hotarat taicami-o ca vrea masina ...ok....pentru ce ne trebuie noua? Pescuit la munte ....buunnn , am cautat pe net doar la sectiunea land rover motor pana in 2000cm3. La banii aia se inscria perfect un freelander. Am sunat un prieten care are alt prieten in nemtia , si dupa 2 zile eram amandooi pe autocar. Ajungem la ala acasa si incepem sa cautam pe net pposibile variante. Am gasit una la 150 km de mannheim (noi find din mannheim) il suna amicul asta care stia germana , negociaza in linii mari sa vedem daca are rost sa mergem pana acolo. A lasat 500 de euro din prima. In anunt scria ca aripa stanga spate e avariata , eu urmarind sa aiba km pputini si sa nu fie distrusa la partea de transmisie si motor. Ajungem in Giessen , vedem masina , super bine intretinuta , si incepem sa cautam defecte......pe langa avaria de la aripa spate care mi-a spus de ea am mai gasit un stergator de la pasager care nu functiona si clickul de la cutia de reazem de langa scaunul soferului era rupt. de la 9500 de euro am negociat pana la 8350 E si am plecat cu ea .:) masina a fost luata la 89400 km la bord , ulterior ppunand--o pe testere am vazut ca sunt chhiar km originali. am mai stat in nemtia la baute 2 zile si dupaia am venit spre casa. dupa 2 ani de mers prin romania , i-o facut taicami-o ITP-ul si nici macar o bucsa nu bate pe ea , masina vazand dooardruumuri de munte (pt oras masina de serv). In linii mari sunt multumit chiar daca vanzatorul era turc :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Cea mai tare negociere am avut-o cu un neamt din radevormwald(sper ca am scris corect). Mi-a cerut 2750 pe un samurai din 95 si am negociat la 2200. eram multumit de pretul asta dar m-am gandit sa fortez nota asa ca am rupt o bucata din aripa din fata care era ruginita si i-am zis sa se gandeasca la un pret mai mic. pretul mai mic o fost 1600 de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? In 2007 ma tirez la nemti cu un coleg de servici sa aducem 2 Jumpy pentru firma la care lucram...vazute pe net,pret ok,negociate cu autohouseul respectiv,un neamt nu turc sau altceva,masini luate de el printr-un sistem ceva gen pay-back...ok..ajungem la Essen si surpriza...masinile desi in stare buna,nu mintise despre starea lor daaaar nu mai veneau actele de la banca de leasig ...neam ales cu un sejur de 15 zile in Essen in asteptarea actelor. In 2008 ma duc sa imi iau o masina de oras ... ajung in Weinsberg la nasul meu si dai si cauta vreo 4 zile,...gasim un Laguna foarte ok ca si aspect ,fara rugina etc...ce mai masina arata si mergea super..facem actele o iau si la nici 2 strazi incepe sa tuseasca (in drive test nu a facut nici cea mai mica problema)imi zic ca o fi ceva cu alimentarea ...tzuruck la turcu si ii explic ca masina nu merge...ok , o ia merge cu ea la service - o fisa de bujie inlocuita si gata...iar o iau de la el ajung seara pe la 9 acasa si cand ma dau jos din masina dedesuptul masinii o frumoasa lumina rosiatiaca radia de mama focului...catalizatorul sau ce drac era ala inrosit de aproape vedeai in el...a doua zi back la turc,iam lasat masna am luat inapoi banii si gata...(am pierdut 40 euro in benzina, banii pe actele de tzoll mii ia returnat).dupa inca o saptamana de vazut junghiuri din intamplare dau de un rus sau ucrainian stabilit in .de si care vindea un golf 3...vazut negociat de la 1700 la 1400 si a doua zi plecat acasa...masina nici acuma nu are rugina pe dedesupt si merge de rupe (atata cat duce un g3 de 1.8 din ''92). Pacat ca nu am avut aparatul foto cu mine sa fac cateva poze la asazisele masini vazute in 2 saptamani pe care se cereau si 2000 de euro de catre samsarii de diferite natii inclusiv nemti. In concluzie ...daca nu prea ai unde sa stai sa poti alege din mai multe variante mai bine stai acasa si iei ceva din tara...desi si aici poti sa o iei urat de tot (nu mai scriu de pajero ca se stie ce am patit cu el)...sa iei o masina buna tine si de noroc si de cunostinte in domeniu (tu sau un amic...in cel mai rau caz platesti un mecanic)dar si de timpul alocat gasiri masinii,verificarii mecanice si juridice/financiare ...de obicei graba strica treaba,si mai si costa ulterior... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: V-am fut*t, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Tinere zimbru alias zorro, nu am continuat discutia pt ca era un topic de vanzare. Repet inca o data ce am scris nu a fost ca sa mi vars oful ci ca sa ii scutesc pe alti colegi de un drum si ceva nervi. Vad ca dintr o data ai devenit si poet si mare povestitor, e o vorba de la care vad ca nu te dezici nici cum: "Prostul daca nu i fudul parca nu e prost destul." In locul tau m as fi facut mic de rusine si as fi tacut. Tu nu, vad ca insisti, n am cum si nu vreau sa mi masor cuvintele cu jegosi ca tine, nu ti am spus nimic la fata locului pt ca am ramas fara cuvinte, nu pt ca ulterior sa o fac pe zorro. Daca as putea sa dau timpul inapoi ti as trage o flegma intre ochi pentru ca asta e ce meriti nespalatule. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zimbru Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: amice, esti cretin ! salut, tu esti dovada vie ca omul poate traii fara creier, atata timp cat cauti cu lumanarea poti gasi aproape orice ! Spersanutiiamulttimpsacitestiraspunsulasta ! tot in folosul societatii, cum vad ca te-ai obijnuit in ultima vreme (apropo, ai fii bun in domeniul felatii cu publicul) te rog nu-ti transmite informatia genetica, invata din greselile parintilor tai si foloseste metodele contraceptive. urmatorul mesaj il lasi pe propriul tau risc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? Ohooo, mai usor domnilor, mai usor! Daca vreti sa va porcaiti in liniste puteti alege P.M.-ul! Daca doriti totusi sa va infruntati pe forum, atunci atentie la limbajul pe care il folositi! Indiferent daca aveti sau nu dreptate, nu cred ca aveti dreptul la utilizarea unor asemenea cuvinte! Va multumesc! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zimbru Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? cu scuzele de rigoare, anterior postului de mai sus, nu am folosit cuvinte sau mesaje jignitoare desi am fost tavalit public si la maxim ! mi-am spus, nu-i nimic, unde dragoste nu e...facem. vad ca nu o scot la capat, tot timpul se gaseste "cineva" sa mute capatul mai incolo, deci asta este, mergem pe fir. Editat Noiembrie 3, 2010 de zimbru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? :ha: :br Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Te-am vazut, mi-ai placut, ce ramane de facut ? ....restul pe PM. Zimbrule.....ti-am mutat deja replica la vanzari...ai fost rugat sa pui alte poze actuale sa dovedesti ca masina e ok asa cum sustii.N-ai facut-o.....E al 3-lea topic care il deschizi cu si despre masina ta.Alta nu-ti mai permit! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate