Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie - Toyota Surf '93-'95 3,0D

georgeprava

Postări Recomandate

salut .... ti as recomanda sa nu dai in prima faza foarte multi bani pe masina ... eu am un 4r din 94 3.o D din anglia automat ... in teren este cam ''slabutz'' in sensul ca puntea spate are bara stabilizatoare care nu lasa sa coboare diferit prea mult ... adica pe romaneste ramane puntea mai mult dreapta .... iar pe fata bratele lucreaza limitat ... asa ca pentru ceva mai usurel merge 4 runner bine .. pentru ceva mai serios ... trebuie sa mai investesti in el ... si o mica problema ce vad eu la mine ...da cu ''curu'' de pamant cam des ... :old .. iar motorul daca are tot ce i tebuie urca pe pereti ... da mi un semn pe privat si vb mai multe la tel...

Salut,

sper ca nu e offtopic, eu tot o masina similara caut. Nu pt. offroad pur. Vreau sa merg cam de 2 ori pe luna pe un drum pietruit (destul de greu, cu pietre mari si gropi) 75+75 km x2 = aprox. 300 km/luna. Eu m-am uitat la Toyota Surf '93-'95 3,0D .

E buna masina asta pt ce vreau sa fac? Sa caut alta masina?

Orice sfat obiectiv e binevenit.

Multumesc.

Editat de georgeprava
You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Sfat achizitie - Toyota Surf '93-'95 3,0D

Pentru ceea ce vrei tu Hilux Surf-ul cu motor de 3.0 TD este masina ideala ... si poate face mult mai mult de atat ... mai este si foarte fiabila pe deasupra ...

Spor la achizitie !!!

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie - Toyota Surf '93-'95 3,0D

Pentru ceea ce vrei tu Hilux Surf-ul cu motor de 3.0 TD este masina ideala ... si poate face mult mai mult de atat ... mai este si foarte fiabila pe deasupra ...

Spor la achizitie !!!

Si eu am in familie un 4runner 3.0 v6 de vreo 15 ani si nu imi aduc aminte sa se fi stricat ceva la ea vreodata :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare