Sky Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Dupa cum va spuneam si la topic-ul legat de pozele masinilor noastre mai am cateva poze din ,, procesul " de vopsire al Defenderului . Cred ca am inteles cum pot descarca pozele si am sa incep http://img507.imageshack.us/img507/6190/defender1.jpg Am vopsit-o integral cu culoarea gri . Dupa uscare am aplicat autocolantele.http://img269.imageshack.us/img269/701/defender2z.jpg A urmat cel de-al doilea strat de vopsea , de aceasta data de culoare albastru deschis (stiu ca nu pare insa are si nuante de gri bagat in albastru) O alta zi de asteptare pentru uscare completa , Daca priviti la coltul din stanga spate unde cele doua culori converg veti vedea o diferenta foarte mica de culoare . Sa fiu sincer in acest moment si eu credeam ca am ales nuantele prea apropiate . Am strans din dinti si am asteptat . http://img255.imageshack.us/img255/5962/defender3c.jpg Ziua urmatoare dupa ce s-a uscat culoarea albastru deschis am aplicat ce-l de-al doilea rand de sabloane autocolante . http://img821.imageshack.us/img821/2029/defender4.jpg Multa , multa rabdare si atentie , autocolantele trebuie sa fie paralele . Daca intre primul si al doilea strat de autocolante nu exista paralelism atunci se pierde tot efectul dorit. http://img222.imageshack.us/img222/2453/defender5.jpg In sfarsit e pregatita pentru al treilea strat de vopsea. http://img149.imageshack.us/img149/9766/defender6.jpg Din nou aceasi stranie senzatie ca diferenta intre culori nu este suficienta pentru a da efectul de contrast dorit . http://img9.imageshack.us/img9/1534/defender7g.jpg Dupa uscare am dezbracat masina de TOATE autocolantele si efectul a fost incredibil de puternic. Un bun prieten de-al meu , de meserie pictor ( el a preparat si vopselele ) mai face ultimele retusuri . La o privire mai atenta veti vedea ca paralelismul dintre formele celor trei culori nu este chiar perfect . Scuza este urmatoarea : Dupa ce am acoperit de vopsea primul strat de autocolante a foarte greu de determinat pozitia lor exacta . http://img39.imageshack.us/img39/430/mig29.jpg Nu este o greseala . Am vrut doar sa vedeti de unde mi-a venit ideea . Este o minune de Mig 29 al armatei Slovace pregatit de hyperstealth.com HyperStealth Digital Lightning and Thunder disruption camouflage http://img179.imageshack.us/img179/2624/picture001kh.jpg Dar m-am luat cu povestile si nu vi-am spus de ce-i imbracata cu tabla de aluminiu striata . Sunt vanator si la una din iesirile noastre de anul trecut eram cu un prieten in masina , iar in fata la picioarele acestuia era cainele de vanatoare . La un moment dat am zarit un fazan , am oprit masina , am coborat in graba inhatand pusca , am incarcat rapid si Poooooc ! Cainele cand a auzit pocnitura a sarit pe geamul deschis si in saritura s-a impins in portiera pe care a infundat-o rau de tot ( dupa cum poate stiti caroseria Defenderelor este din aluminiu ) asa ca am decis sa o intaresc nitel . Pana sa o vopsesc arata precum acoperisul caselor tiganilor mai capatuiti . Lucea in soare de-ti lua ochii . Pacat ca nu am poze din acea vreme ca v-ati prapadi de ras . Ma opreau tiganii si ma intrebau cine-i mesterul care mi-a facut ARO-ul asa aratos !!! http://img830.imageshack.us/img830/6007/picture002mi.jpg In planul al doilea se vede putintel si din Audi Allroad -ul meu care trebuie sa fie foarte suparat pe mine . De mai bine de un an de cand am Defenderul l-am neglijat foarte mult . Las ca-i trece ! http://img838.imageshack.us/img838/7382/picture006zj.jpg Si uite asa povestea noastra ia sfarsit :wink: ENGLISH !! Cei care vor sa vada si alte poze sa faca click pe site -ul de deasupra Daca cineva doreste sa-si vopseasca masina in acelasi fel se poate baza pe ajutorul meu . Cu plecaciune , Editat Noiembrie 16, 2010 de Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo :br Felicitari! Una dintre cele mai frumoase si reusite masini pe care le-am vazut! Te felicit pentru ambitie si dedicatie! Se vede ca ai pus mult suflet si ai investit multa munca! Prezinta-ne te rog si ce modificari i-ai facut d.p.d.v. tehnic si poate cateva de la iesirile in natura, fie ele si "vanatoristice" Inca o data felicitari! :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo super aratos defenderul acesta.....:br Felicitari!....si sa ai parte de el sa te duca sanatos pe unde vei vrea.. PS grija mare cu "pocnitul" si cu cainii.....anunta si tu animalul mai din timp atunci cand ai vreo intentie sa nu mai sara si sa indoaie bijuteria asta de "aluminiu"..:ha: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Arata super. Sunt curios: ce culoare e trecuta in talon?:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Multumesc pentru aprecieri , baieti !!! In talon la culoare e trecut GRI . Defenderul meu este din 2003 lift kit 2" aproximativ 5 cm de la PROCOMP motorul TD5 2.5. Jante Dotz Dakar negre ET8 , Anvelope BFGoodrich MT KM 2 : 285/75/16 echivalent aproximativ 33" . Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Defender 90 Sunt onorat si foarte placut impresionat sa vad atatia iubitori de Defender . Sa o zic pe aia dreapta , la un moment dat am crezut ca ceva s-a defectat la mine. De-a lungul timpului am avut mai multe masini , insa niciodata nu m-am atasat de ele . Pentru mine erau doar o bucata de tabla . Nu si Defenderul... Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Am unit eu cele 2 topicuri. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Va salut, Am achizitionat recent un Discovery 1 300 tdi cu motorul obosit si fara cutie - va primi un 200 tdi cu tot cu cutie foarte ok-pe care intentionez sa-l calific pentru vanatoare,pescuit si plimbari. Masina este alba acum dar vreau sa-i dau acest Urban Digital Camo (felicitari pentru Defender,arata intr-un mare fel) pe verde-kaki militar. Pot sa-i dau un alb-crem culoare de baza(nu mai schimb culoarea in talon) si apoi sa aplic sabloanele sau il vopsesc pe tot in verde si continui in acelasi fel? Sabloanele as vrea sa le aplic invers fata de cum le-ati folosit Dvs. (pe negativ) ca sa nu mai dau vopsea pe toata masina.E posibil asa? Daca ma puteti ajuta si cu sabloanele va rog sa-mi spuneti. Va multumesc! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Eu zic ca e mai bine sa le schimbati culoarea in acte, ca nu se stie niciodata cine si ce intreaba :grin: Nu e mare filosofie, doar ca pierzi vreo 2 zile din viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Sean70 , se poate vopsi si cu sabloane decupate in negativ . Eu am folosit sabloane decupate pozitiv si autoadezive . Ele s-au distrus cand le-am dezlipit (sunt de unica folosinta ) . Ce doresti tu sa faci este mai complicat , desi la prima vedere pare mai simplu . Sabloanele daca nu sunt perfect lipite pe conturul masinii permit infiltrarea vopselei sub sablon , moment in care dispar unghiurile drepte . Oricat mi-am batut capul ,nu am reusit sa gasesc o solutie mai buna decat cea descrisa mai sus . Incearca link -ul de mai sus , eu am descarcat imaginea de acolo si am apelat la o firma cu specific care a marit imaginea a descompus formele in sabloane (cauta firme locale care fac reclame pe vitrine , autocolante de masini ) .Daca nu te descurci local , am sa te pun in legatura cu un reprezentat al firmei care mi-a executat lucrarea Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo foarte foarte tare masina si super tare efectul care il da vopseaua :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Da,aveti dreptate,cam la aceeasi concluzie am ajuns si eu inainte de a-mi raspunde Dvs.Pe negativ voi folosi doar sabloane mici pentru o culoare inchisa-maro sau negru.Dar pana acolo mai e! Link-ul ala l-am gasit si eu,mi s-a parut cel mai potrivit,si l-am dat la prelucrat (in house).Am vrut sa tin secreta lucrarea fata de colegii mei si sa apar cu agregatul,dar nu se poate,am nevoie de ajutor.Deja au inceput sa apara prin hala proiecte si table cu forme de scuturi,bari,etc. Martoaga - l-am botezat Bator- deocamdata e in service-ul unui prieten,asteapta un transplant de inima,abia dupa aia trec la chirurgia estetica + fardare. Sper sa-mi iasa,va tin la curent,multumesc!:h5 Sean70 , se poate vopsi si cu sabloane decupate in negativ . Eu am folosit sabloane decupate pozitiv si autoadezive . Ele s-au distrus cand le-am dezlipit (sunt de unica folosinta ) . Ce doresti tu sa faci este mai complicat , desi la prima vedere pare mai simplu . Sabloanele daca nu sunt perfect lipite pe conturul masinii permit infiltrarea vopselei sub sablon , moment in care dispar unghiurile drepte . Oricat mi-am batut capul ,nu am reusit sa gasesc o solutie mai buna decat cea descrisa mai sus . Incearca link -ul de mai sus , eu am descarcat imaginea de acolo si am apelat la o firma cu specific care a marit imaginea a descompus formele in sabloane (cauta firme locale care fac reclame pe vitrine , autocolante de masini ) .Daca nu te descurci local , am sa te pun in legatura cu un reprezentat al firmei care mi-a executat lucrarea Cu plecaciune , Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Felicitari pentru masina. Arata superb. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Intrebare tampita: De ce nu prea vedem Defender-e la iesiri? Avem o groaza de samuraie, vitare, patroale, LC-uri, Pajero-uri, ARO-uri....pe coclauri in fiecare weekend. Insa un defender pus la treaba..."rara avis". De ce? Nu e potent in teren? Eu nu cred asta. Sunt posesorii sfiosi? Posibil. Sunt posesorii antisociali si nu are cine sa-i filmeze in teren? Eu sper ca nu. Postati rogu-va filmulete privind evolutia tanculetelor in teren, impresii, descrieri, sugestii, bancuri, ghicitori! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Intrebare tampita: De ce nu prea vedem Defender-e la iesiri? Avem o groaza de samuraie, vitare, patroale, LC-uri, Pajero-uri, ARO-uri....pe coclauri in fiecare weekend. Insa un defender pus la treaba..."rara avis". De ce? Nu e potent in teren? Eu nu cred asta. Sunt posesorii sfiosi? Posibil. Sunt posesorii antisociali si nu are cine sa-i filmeze in teren? Eu sper ca nu. Postati rogu-va filmulete privind evolutia tanculetelor in teren, impresii, descrieri, sugestii, bancuri, ghicitori! In ceea ce ma priveste lucrurile stau in felul urmator : - cand mergem la vanatoare , plimbatul masinilor prin teren trece in plan secundar . Toata lumea e concentrata pentru momentul inceperii vanatorii , deplasarea facandu-se cu minimum de zgomot posibil . - la terminarea vanatorii de obicei suntem rupti de foame si ne grabim spre cabana unde asteapta mesele incarcate cu mancare si bautura ( alcool pentru cei ce nu sunt soferi ) - pana se termina toata distractia deja e prea tarziu si nimeni nu mai are chef de facut demonstratii de capacitate a masinilor Desi se mai intampla sa trecem prin locuri dificile , practic nu este nimeni prin preajma sa imortalizeze momentul glorios . Totusi am sa-mi iau de acum incolo aparatul foto cu mine si am sa incerc sa surprind cateva din momentele care mi se vor parea mai relevante . Cat despre " potenta " Defenderului meu 90 TD5 2003 ,pot sa spun doar ca este ,, supracalificat " pentru utilitatea ce-i este destinata si anume vanatoarea Am sa revin curand cu cateva poze cu Defenderul ,, la lucru ". Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Banuiesc ca ratiuni personale te-au indemnat sa folosesti acest tip de camuflaj daca folosesti masina pentru vanatoare. El este folosit mai ales pentru camuflajul urban ori pentru cel de iarna. Personal, pentru vanatoare eu as alege modelul canadian. L.E: Nu se pot posta atasamente. :ang2 Revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Intrebare tampita: De ce nu prea vedem Defender-e la iesiri? Avem o groaza de samuraie, vitare, patroale, LC-uri, Pajero-uri, ARO-uri....pe coclauri in fiecare weekend. Insa un defender pus la treaba..."rara avis". De ce? Nu e potent in teren? Eu nu cred asta. Sunt posesorii sfiosi? Posibil. Sunt posesorii antisociali si nu are cine sa-i filmeze in teren? Eu sper ca nu. Postati rogu-va filmulete privind evolutia tanculetelor in teren, impresii, descrieri, sugestii, bancuri, ghicitori! Poate nu vezi tu. Aceasta este cea mai cunoscuta competitie internationala de pe teritoriul Romaniei. http://www.transilvania-trophy.com/ Vezi aici cite Defendere vrei din toata lumea. Si te rog creeaza-ti singur topicele care vrei sa le dezvolti. Lasa omului topicul in pace. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Banuiesc ca ratiuni personale te-au indemnat sa folosesti acest tip de camuflaj daca folosesti masina pentru vanatoare. El este folosit mai ales pentru camuflajul urban ori pentru cel de iarna. Personal, pentru vanatoare eu as alege modelul canadian. L.E: Nu se pot posta atasamente. :ang2 Revin cu poze. Culoarea camuflajului nu este relevanta la vanatoare . Masina ar putea fi vopsita toata in ROZ si nu ar fi nici o diferenta pentru vanat deoarece , cele mai multe mamifere nu vad nici o culoare, ci traiesc intr-o lume alb-negru. Marsupialele si primatele sunt printre foarte putinele care vad culori. Oamenii de stiinta stiu acest lucru din cauza ca celulele din retina responsabile pentru vederea in culori si vederea alb-negru difera. Vederea in culori se face cu ajutorul unor celule numite "conuri", in timp ce vederea alb-negru (si a nuantelor de gri) este facuta cu ajutorul unor celule numite "bastonase". Cele mai multe mamifere nu au decat bastonase. Astfel singura ratiune a alegerii culorii a fost raspunsul la urmatoarea intrebare : Unde si cum se integreaza mai bine Defenderul ? Desi iubesc mult padurea ,raspunsul a fost :Orasul si Urban Digital Camouflage ( chiar daca nu am respectat strict culorile ) Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Foarte misto explicatia. Am revenit cu patternul de camuflaj canadian. Mai aveam o poza, mult mai sugestiva, dar nu pot s-o uploadez de niciun fel. Mai incerc si revin. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo @Sensei : Pozele acum se pot pune doar asa : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Stiu, dar de la mine n-am reusit sa urc poze nici pe imageshack, nici pe photobucket. Se pare ca pe ploaie netul vine pe teava tiptil. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Gata, si-a dat drumul Photobucket-ul. Astea-s pozele pe care vroiam sa postez. http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/Camo-04.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/Camo-05.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Intrebare tampita: De ce nu prea vedem Defender-e la iesiri? Avem o groaza de samuraie, vitare, patroale, LC-uri, Pajero-uri, ARO-uri....pe coclauri in fiecare weekend. Insa un defender pus la treaba..."rara avis". De ce? Nu e potent in teren? Eu nu cred asta. Sunt posesorii sfiosi? Posibil. Sunt posesorii antisociali si nu are cine sa-i filmeze in teren? Eu sper ca nu. Postati rogu-va filmulete privind evolutia tanculetelor in teren, impresii, descrieri, sugestii, bancuri, ghicitori! Astazi am fost la vanatoare de gaste salbatice . Mai exact Garlita mare . Intrucat acesta nu este un site cu specific vanatoresc si pentru a nu leza sentimentele nimanui am sa fac referire cu precadere la Defender . http://img703.imageshack.us/img703/4452/vanatoaregaste1.jpg Ora 5.00 A.M. Cu ochii carpiti de somn scot Beretta din dulapul cu arme cheile de la Defender si incepem o noua zi. http://img337.imageshack.us/img337/1711/vanatoaregaste2.jpg Opresc sa alimentez .Defenderul zice ca vrea motorina , eu parca as bea un energizant... http://img718.imageshack.us/img718/7548/vanatoaregaste3.jpg Ora 7.30 A.M. Vanatorii instaleaza atrapele si camuflajul (gastele sunt greu de pacalit ) . Intre timp Defenderul meu se intalneste cu un frate mai mare si deapana amintiri . http://img88.imageshack.us/img88/6607/vanatoaregaste4.jpg Ora 12.30 P.M. Am terminat si plecam catre casa .Acum este momentul sa facem niste poze care sa justifice prezenta Defenderului in teren. http://img228.imageshack.us/img228/2350/vanatoaregaste5.jpg Desi vanatoarea de astazi s-a desfasurat doar in zona de campie , pe alocuri este incredibil de dificil datorita apei care balteste in vecinatatea drumului de pamant , precum si a tractoarelor care croindu-si calea prin pamantul inmuiat sapa fagase adanci . http://img80.imageshack.us/img80/6052/vanatoaregaste7.jpg As exagera mult daca as spune ca a fost greu , insa in locuri asemanatoare se intamla foarte des sa ne ajutam colegii imbarcati in alte tipuri de masini ( multi vanatori au SUV-uri echipate necorespunzator ) . http://img690.imageshack.us/img690/3406/vanatoaregaste8.jpg Urmeaza o binemeritata oprire la spalatorie unde Defenderul scapa de kilogramele castigate in plus ( de noroi). Dupa cum se vede niste overfendere i-ar prinde bine , desi nici namolit nu-i sta rau . http://img255.imageshack.us/img255/4674/vanatoaregaste9.jpg Ora 15.00 Dupa o zi grozava petrecuta in aer liber Defenderul isi ia ramas bun de la Beretta, ramanand in asteptarea unor aventuri viitoare . Cu plecaciune , Editat Noiembrie 25, 2010 de Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo :br:br:br In sfarsit un Defender in elementul lui. Ai si filmulete? Parerea mea este ca arata mai bine cu namol :top @mariusg :dr3 sic! ca am ajutat la imbunatatirea topicului cu postul meu :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo :br:br:br In sfarsit un Defender in elementul lui. Ai si filmulete? Parerea mea este ca arata mai bine cu namol :top @mariusg :dr3 sic! ca am ajutat la imbunatatirea topicului cu postul meu :banana Filmulete nu am . De fapt nici poze nu am facut ( din motivele prezentate de mine mai sus ) pana cand nu le-ai solicitat . Dupa cum spuneam in raspunsurile anterioare preocuparile noastre sunt legate de vanatoare si mai putin de off -road . Dupa cum am bagat de seama la off -road in masina se afla pilotul si copilotul . Cel ce nu tine volanul tine de aparatul foto sau camera de filmat . La noi nu ai parte de ,, covanator " si fiecare locsor liber din masina e burdusit cu indivizi ce tin strans pusca in brate . Astfel imi imaginez ca ar fi si prea mare deranjul pentru ceilalti ( adesea suntem peste 30 de oameni ) sa ma astepte pana cineva se da jos si filmeaza momentele mai dificile ale calatoriei . De regula cand trecem de un hop greu spunem in gand un ,, Multumescu -ti Doamne :ypu" si data urmatoare ocolim locul daca putem ! Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate