koais Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Imi si imaginez, 30 de insi inarmati pana in dinti, cu tevile iesite pe geamuri, :dr3 in masini de teren, aruncand noroaie in stanga si in dreapta, gonind prin miriste dupa o potarniche, asa ceva trebuie filmat, ar face un rating imens pe youtube :ha::ha::ha: Iertata-mi fie imaginatia, dar nu ma pot abtine! Daca drumul ma aduce prin oradea, te rog sa-mi acorzi ocazia sa inchiriez un loc in Defender. Contra cost bineinteles. Promit ca imi aduc prastia :dr3 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Imi si imaginez, 30 de insi inarmati pana in dinti, cu tevile iesite pe geamuri, :dr3 in masini de teren, aruncand noroaie in stanga si in dreapta, gonind prin miriste dupa o potarniche, asa ceva trebuie filmat, ar face un rating imens pe youtube :ha::ha::ha: Iertata-mi fie imaginatia, dar nu ma pot abtine! Daca drumul ma aduce prin oradea, te rog sa-mi acorzi ocazia sa inchiriez un loc in Defender. Contra cost bineinteles. Promit ca imi aduc prastia :dr3 Loc garantat pentru colegii de forum . Hmmmm , contra cost zici ???? Parca-mi vine gandul de a rupe bilete la urcarea vanatorilor in Defender !! Poate asa ne imbogatim!!! Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Land Rover Defender Urban Digital Camo Niste prieteni de-ai unui prieten au intrat intr-o incurcatura grozava . Incercand sa impresioneze fetele au intrat prin padure pacaliti de patura subtire de zapada ce acoperea peisajul . Masina desi foarte capabila de altfel ( Mitsubishi Pajero modelul cu 5 usi ), era incaltata necorespunzator . Astfel a reusit destul de repede sa ajunga cu ,, burta " prin noroi si rotile de pe partea stanga ingropate complet in pamant . Dupa multe peripetii , care implica si prezenta unui tractor , am reusit sa extragem Mitsubishi -ul din capcana pamantului unde se ingropase . Necazul insa nu se trminase aici . Tractorul venit in ajutor s-a trezit cu cauciucurile ,, incarcate " cu noroi si transformate in slick-uri . M-a apucat groaza cand m-am gandit ce urmeaza .... Desi nimeni nu s-a gandit sa filmeze cand a iesit Pajero - ul din noroi , baietii au vrut sa filmeze ce a urmat . Priviti si voi : Cu plecaciune , Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate