Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai Craiova

moroiu

Postări Recomandate

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/GUMELE%20ALTORA/Capture-6.jpg

Deci eu un samurai in Craiova, negru, din 97, accesorizat cu bara, troliu, hard top, cauciucuri, cred ca si inaltat putin. dati cautare Suzuki Samurai Dolj.

Stie cineva ceva despre masina asta? In poze arata extraordinar.

E cineva din Craiova care se pricepe la asa ceva ca sa o vedem maine (daca mai e valabil anntul - o sa sun mai tarziu sa vad)?

Multumesc!

Editat de Astral
Ma zgaiesc dupa Samuraie!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samurai Craiova

moroiu, nu am inteles nimic din postul tau. e un samurai de vanzare in Craiova si vrei consultanta in cumpararea lui? sau tu esti vanzatorul?.

Daca esti in prima categorie te ajut cu placere - sfaturi, vizualizare... dupa 2 ani de modificari zic ca ma pricep un piculet, Tel meu 0744 564 079, daca il vinzi tu nu ma intereseaza, am deja.

Best Regards

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Samurai Craiova - RELOADED

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57338-Samurai-Craiova

A reaparut la vanzare Samuraiul despre care ma interesam acum ceva timp.

S-au mai scazut 100.000 de km si s-au adaugat 300 de euro.

Stie cineva ceva despre aceasta masina? E teapa ca se vinde dupa numai 2 luni?

http://img84.imageshack.us/i/samue.jpg/

http://img84.imageshack.us/img84/120/samue.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link spre comentariu

Acum a disparut anuntul unde masina avea numarul acoperit :uameni

Chiar nu stie nimeni masina asta? E pregatita de teren si poate v-ati intalnit cu ea prin zona Craiovei :pl

Link spre comentariu

inainte de vanzare (acum vreo 2 luni) era in Craiova la 3000 - am vorbit cu cel care o vindea atunci. Acum, dupa acest anunt e in Caracal. A mai aparut unul (care a disparut in aceeasi zi) care era trecut ca fiind in Slatina.

Vreau, inainte sa sun si sa merg s-o vad, sa aflu ceva despre masina asta. E suspect de ieftina avand in vedere ca are si ceva dotari. Si suspect ca, cel care a cumparat-o, o vinde dupa scurt timp.

Plus ca nici nu ma pricep mai deloc la astfel de masini sa zic ca merg s-o vad si sa-mi fac o idee.

Multumesc!

Editat de moroiu
2 virgule care schimba sensul
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Incredibil.

Masina asta e fantoma. Dispare, apare, iar dispare si tot asa.

Episodul 3 tocmai s-a intamplat: a aparut iar la vanzare, in tg jiu, de data asta la 3990. Deci e al 3-lea proprietar in 4 luni.

Eu zic ca-i foarte suspect, masina avand ceva dotari pe ea (troliu 6 tone, inaltare, hardtop, cauciucuri), ce sa mai!?!

Deci aviz amatorilor!

Link spre comentariu

salut. masina am vazut-o eu la piata la tg jiu. omul zicea ca o da cu 3500euro daca primeste. masina este frumoasa putin indoita pe usa stanga si refacuta. si pe mine m-a incantat masina asta. probabil masina a fost cumparat si revanduta de samsari de masini.

Link spre comentariu

3 samsari in 4 luni?

Daca erau samsari o scoteau la vanzare la 5000, cum sunt o gramada pe net, si fara accesoriile asteia. Ciudat 3 samsari in nici 4 luni.

Despre acte ai intrebat ceva?

Link spre comentariu

Care e de fapt treaba cu masina asta ???

No offence, dar mi se pare cel putin ciudat sa o tot urmaresti din oct 2010......

Am inteles din semnatura ta ca iti cauti un Samurai, dar chiar s-au terminat toate si doar asta te pasioneaza ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare