Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Disco I - Ce service recomandati in Bucuresti?

Vizitator PaulR

Postări Recomandate

Am un Discovery I si vreau sa schimb ambreiajul. Nu a cazut de tot dar rulmentul face zgomot la debreiere si ma gindesc sa nu ma lase in drum.

Am primit preturi pentru manopera care variaza intre 1200 RON si 450 RON TVA inclus. Mi se pare mare diferenta si ma gindesc daca ieftin inseamna si bun?

La ce service ati fost multumiti? Calitate/pret

Pentru kit de ambreiaj (Placa de presiune, Disc, Rulment) am primit pretul de 650RON original si 500RON de la un producator. TVA inclus.

Experiente? Recomandari?

Va multumesc mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Disco I - Ce service recomandati in Bucuresti?

Eu recomand service-ul din ciolpani. Este recomandat si de LandAtelier.

Am facut topic separat cand mi-am facut motorul ce preturi dar mai ales ce fel de oameni am gasit prin mai multe locuri si in Ciolpani sunt cu adevarat oameni corecti si priceputi. Pentru toate lucrarile chiar si geometrie am preferat sa merg pana acolo decat sa mai calc in alt service. Chiar si saptamana asta am sa merg sa schimb bucsaraie, capete bla bla bla....

Piese pe stoc sau daca nu au comanda ei ce trebuie, preturile corecte si mai ales ca oamenii aia cand se apuca de treaba chiar stiu ce trebuie sa faca si asta mi se pare cel mai important. In plus la ei apreciez faptul ca te trateaza amical, iti explica ce si cum si incearca sa lucreze in avantajul tau in sensul de a repara ce trebuie si cat mai economic si bine fata de un alt service specializat pe ce vrem noi unde se incearca sa se obtina maxim (ca pret desigur) din ce lucrare ai la momentul respectiv nu sa isi faca din tine un client fidel.

Exemplul l-am mai scris. Am inlocuit un prezon si baietii s-au chinuit si mi l-au pus doar pe cel rupt cu toate ca mult mai usor le-ar fi fost sa scoata din rulment si sa inlocuiasca si rulmentul apoi obligatoriu.. adica din start o operatiune cu +200 RON doar piesa. Cam in cate locuri mecanicul trage pentru tine si nu incearca sa faca nota cat mai umflata posibil?

D'aia prefer sa fac cei 30km sau cati sunt pana la Ciolpani.

Merita!

Inca o chestie pe care o apreciez personal. Service-ul este mic (3 elevatoare) insa curat si admir intotdeauna un om care dupa ce a lucrat undeva isi pune uneltele la loc si este ordine si curatenie mereu acolo unde isi face treaba. Chestia asta spune multe despre acea persoana.

Service-ul este chiar la intrarea in ciolpani pe DN1. Dupa padure pe partea stanga in sensul buc-Ploiesti. Adica dupa padure trebuie sa intorci in fata fabricii de prosoape cu delfinul ala si apoi ultima curte este service-ul. Au sigla "Service LandRover" dar sigur observi masini afara sau Defenderuri in curte.

Tel fix: 021.266.85.85

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu imi repar masina numai la service-ul de pe Dimitrie Cantemir (Autoconstant LR), sunt foarte onesti si au un mecanic f bun Leo care repara LR de 12 ani cred...

Am mers la ei si cu cea veche (am avut un 200tdi din 91) si cu cea de acuma (300tdi din 96)

Ai gasesti la trecerea de pietoni dinainte de liceul sincai venind de la Unirii (nu stiu daca am voie sa pun siteul lor: itp-automoto.ro)

Vezi si tu, bafta.

Land Rover Discovery 300TDI
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut,

daca mai conteaza...recomand service-ul din Ciolpani.Costin e un tip pasionat de munca asta, are cunostinte dar, daca nu este el la momentul lucrarii ci unul din oamenii lui trebuie sa fii atent sa nu uite vreun surub/piulita nemontate...adica se mai intampla si in alte parti deci nu e o noutate.In rest, mergi cu toata increderea.Baietii lucreaza cu Land Atelier sau piesele tale, au preturi rezonabile.

Sa fim toleranti si ingaduitori cu cei ce gresesc, doar asa putem ajunge la o viata mai buna!

DISCOVERY II-TD5-1999

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Eu imi repar masina numai la service-ul de pe Dimitrie Cantemir (Autoconstant LR), sunt foarte onesti si au un mecanic f bun Leo care repara LR de 12 ani cred...

Am mers la ei si cu cea veche (am avut un 200tdi din 91) si cu cea de acuma (300tdi din 96)

Ai gasesti la trecerea de pietoni dinainte de liceul sincai venind de la Unirii (nu stiu daca am voie sa pun siteul lor: itp-automoto.ro)

Vezi si tu, bafta.

Leo de care vorbesti a fost mecanic sef la LR timp de 6 ani de zile eu de 2 ani merg cu masina numai la ei si orice problema am avut ca a fost electrica sau mecanica au rezolvat-o imediat. Nu fac reclama dar puteti merge in vizita la ei si in birou la Domnul Constantin/escu nu stiu exact numele si cred ca este si patronul o sa vedeti mai multe dosare cu sigla LR. Patronul acum 2 ani avea si el un Discovery pe care ulterior l-a vandut. Mergeti si dicutati cu ei despre LR si o sa va dati seama de ce cunosc oamenii astia. Eu si daca merg pentru un schimb de ulei mai putin de 3h nu a durat niciodata...2h 30 au fost dicutii pe tema LR Bafta!

Link spre comentariu

Eu as zice sa evitati dimitrie cantemir Leo sau care o mai fii acolo...de la ei am rampa cu culbutori rupta dupa ce a fost la reparat la ei ..toate pozele pe care le-am pus sus pe forum de la ei ....sunt .Au mintit de bun inceput, lucart murdar se vadeau urme de silicon pe toata axa pe toti culbutori, masina aia nu a fost reparat la chiuloasa decat la ei.Toate suruburile de la culbutori stifuite de parac nu putea sa slabeasca contrpiulitele, niste meseriasi de cacat......dupa reparatia de la ei masina a parcurs fix 258 de km m-a lasat la iesirea din Pitesti aruncand tot uleiul in 20 de secunde.

Cand am desfacut motorul si am vazut rampa sparta am crezut ca nu eee adevarat ....si m-am minunat ce meserias este cel pe care il slaviti aici.....

Poate a fost beat cand a lucrat la masina mea,:al

Deci atentie unde reparati masina.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Eu as zice sa evitati dimitrie cantemir Leo sau care o mai fii acolo...de la ei am rampa cu culbutori rupta dupa ce a fost la reparat la ei ..toate pozele pe care le-am pus sus pe forum de la ei ....sunt .Au mintit de bun inceput, lucart murdar se vadeau urme de silicon pe toata axa pe toti culbutori, masina aia nu a fost reparat la chiuloasa decat la ei.Toate suruburile de la culbutori stifuite de parac nu putea sa slabeasca contrpiulitele, niste meseriasi de cacat......dupa reparatia de la ei masina a parcurs fix 258 de km m-a lasat la iesirea din Pitesti aruncand tot uleiul in 20 de secunde.

Cand am desfacut motorul si am vazut rampa sparta am crezut ca nu eee adevarat ....si m-am minunat ce meserias este cel pe care il slaviti aici.....

Poate a fost beat cand a lucrat la masina mea,:al

Deci atentie unde reparati masina.

Si ce au motivat ?

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Pai ce sa mai motiveze alte carlige gen vino incoa sa ne uitam la ea ......................aha da da. vezi sa nu ...cand am vzaut mi s-a facut greata. de service-uri. simplu.M-am apucat si mi-am facut-o singur asa cum v=am relata aici pe forum, am postat cum am gasit inauntru...greseli de montare etc,,,as ceva la unul care isi zice mecanic de land rover sau simplu mecanic ee hilar.

daca era mecANIC DE LAND ROVER TREBUIA SA AIBA carti tehnice sa vada la cat se strange o rampa de culbutori. daca a vazut ca da in gol si e pa filetul trebuia sa rectifice sau sa bage helicoil asa cum am facut si eu si nu am service si nici nu ma dau mare ca sunt mecanic...dar aceste informatii le gasiti pe forumuri aici sau afara...date tehnice ca la marca asta mai rar...cu tot ce se poate sa repari la ea..

Asa cum am reparato personal ......am mers cu ea si inca mai merge.Doar am cumparat rampa cu culbutori din Uk .ebay...de 30 lire si o trusa de helicoil de 8mm vreo 100 roni. si restul am avut in atelier...

Bafta!

• Like 1

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Foarte bine ca spui ce ai patit(cu argumente),asa se indeparteaza toti de supergretosi si supercunoscatori.

Ar trebui deschis un topic cu recomandari service si experiente neplacute(banuiesc ca ar fi sf)

Link spre comentariu

Ar trebui deschis un topic cu recomandari service si experiente neplacute(banuiesc ca ar fi sf)

Pai asta ce e?

Sincer, nu scuz si nici nu incriminez pe nimeni, am observat in ultimul timp ca totul este o loterie (reparatii in service). Acolo unde odata era bine, nu mai este si invers. Cred ca tine de natura umana mai mult si nu de cunostintele tehnice acumulate.

Asa ca, baieti, documentati-va cat mai mult. De asta avem forumuri.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pai asta ce e?

Sincer, nu scuz si nici nu incriminez pe nimeni, am observat in ultimul timp ca totul este o loterie (reparatii in service). Acolo unde odata era bine, nu mai este si invers. Cred ca tine de natura umana mai mult si nu de cunostintele tehnice acumulate.

Asa ca, baieti, documentati-va cat mai mult. De asta avem forumuri.

Perfect adevarat...exact asa se intampla ;;'''''''unde era bine odata cuma numai eeeeeee''''' altceva nu spun decat ca am observat ca atunci cand ai o masina mai veche sa zic asa ca an ea poate sa fie boboc intretinuta.....oameni prefera sa zica nu am timp de ea...o sa va intrebati de ce ? prefera castigurile mai facile, atat ca timp cat si ca valoare pecuniara.In secolul vitezei si al IT-ului te astepti sa lase un laptop sau un cititor dedicat marci Land Rover si sa apuce de mecanica si vaselina ????????:grin::grin: nu cred ca ai za vezi asa ceva.....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Pai asta ce e?

Asa este,numai ca vorbim aici de land rover si nu citesc cei cu toyota,etc.

s-au poate cred ca numai la acest model sant probleme !

Link spre comentariu

Vorbim aici de "Service-uri Land Rover" si atat! Nu pentru ca LR ar avea mai multe probleme decat altele ci pentru ca sunt mai putini mecanici buni si care cunosc Land Rover-ele! Nu discutam de service pentru alte marci (oricare ar fi ele) din mai multe motive:

• aici e sectiunea "Land Rover" si cei mai multi dintre noi nu avem cunostintele necesare referitor la calitatea serviciilor pentru alte marci
  • Service-urile "multimarca" sunt ultima optiune (si numai in caz de urgenta) unde ar trebui sa ajunga un Land Rover cu probleme specifice (motor, suspensii, electronica, etc.)
  • Chiar si in Bucuresti (cu atat mai mult in tara) mecanicii cu adevarat buni si care stiu ce sa faca unui Land Rover, sunt extrem de putini si merita facuti cunoscuti pentru a-i putea gasi mai usor in caz de nevoie.

Iar ultimul motiv ar fi ca vrem cel mai mult sa iscam controverse si polemici de genul "marca xxx vs marca yyy - service-uri si calitati native". Sunt destule topicuri de acest gen pe forum, nu mai este nevoie de inca unul (parerea mea) si nici nu ajuta niciunui posesor de LR aflat in dificultate.

O zi buna.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

@tedi !

Nu ai urmarit discutia ,#9 si #10

Ba am urmarit discutia de la inceput, chiar daca nu m-am "manifestat" pana acum. M-am referit in special la afirmatia subliniata mai sus!

In alta ordine de idei, cu un pic de rabdare, ai fi gasit pe aici si discutia asta:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72758-Service-de-incredere-Land-Rover sau asta:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40457-Service-4x4&highlight=service+auto

Dar, repet, e vorba de rabdare:wink:.

Ce zici: sunt suficiente date in aceste doua topicuri? Mai era nevoie de inca un topic pe aceeasi tema?(Stiu ca e greu sa cauti cand iti arde buza... dar cei mai multi se informeaza din vreme.)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut,stie cineva unde pot face o diagnoza in Ploiesti?

Freelander 1.8 din 99'

Mergi cu el la Ciolpani, e cel mai aproape de tine!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare