Vizitator mesudman Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Salutare. Am cumparat un Terrano 2 din 97 din Germania. Masina a stat foarte mult timp iar in momentul in care a plecat cu ea spre tara aproape de ungaria am facut o pauza iar cand am vrut sa plec de pe loc a inceput sa smuceasca foarte tare. Am incercat mai mult de o jumatate de ora pana am putut sa plec de pe loc iar cand am reusit se auzea un huruit puternic in podea. Ajuns in tara am facut constatarea la un service si am descoperit ca in cutia de viteze erau maximum 500 g de ulei. Cand l-au scos afara uleiul a curs impreuna cu cateva bucatele de metal. Practic cutia este defecta. Aveti idee unde pot gasi o cutie de viteze la un pret cat de cat rezonabil ? Multumesc Bafta Editat Octombrie 29, 2010 de mesudman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Probleme cutie viteze Terrano 2 Salutare. Am cumparat un Terrano 2 din 97 din Germania. Masina a stat foarte mult timp iar in momentul in care a plecat cu ea spre tara aproape de ungaria am facut o pauza iar cand am vrut sa plec de pe loc a inceput sa smuceasca foarte tare. Am incercat mai mult de o jumatate de ora pana am putut sa plec de pe loc iar cand am reusit se auzea un huruit puternic in podea. Ajuns in tara am facut constatarea la un service si am descoperit ca in cutia de viteze erau maximum 500 g de ulei. Cand l-au scos afara uleiul a curs impreuna cu cateva bucatele de metal. Practic cutia este defecta. Aveti idee unde pot gasi o cutie de viteze la un pret cat de cat rezonabil ? Multumesc Bafta ce motor ai la Terrano ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Probleme cutie viteze Terrano 2 Iti dau eu cu 300 eur am 2 buc pt. 2,7 TD Zoli 0720663333 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate