paungeorgica Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Va rog daca sunteti dispusi sa ma ajutati cu o parere, sfat in alegerea uneia dintre cele doua masini (Suzuki Vitara sau Pajero Spor). As vrea sa aveti in vedere si costurile pe care o sa le am in momentul pregatirii lor pt off- road, adica la care este mai simplu si mai ieftin. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Daca astea sunt criteriile tale, iti pot spune doar atat: daca vrei sa folosesti masina pentru offroad extrem iti recomand Suzuki Jimny. E mult mai bun decat Vitara in offroad pentru ca are punti rigide atat pe fata cat si pe spate fata de Vitara care are punte rigida pe spate si suspensie independenta pe fata. Si inclin sa cred ca pentru a transforma un Jimny intr-o masina de offroad, costurile sunt mai mici decat la Pajero. Daca vrei mai multe detalii, citeste bine topicurile despre Suzuki si Mitsubishi si vei descoperi multe lucruri interesante. Pentru mai multe detalii, ii las pe cei cu mai multa experienta sa te lumineze. LE: Mi-am permis sa recomand Jimny si nu Samurai doar pentru ca Jimny e mul mai comod decat Samuraiul, dar in offroad amandoua sunt numa' bune, poate Samuraiul e ceva peste... Editat Octombrie 29, 2010 de tdd70 LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport @paungeorgica : Detaliaza putin cam ce off-road vrei sa faci cu masina....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Mai poti lua in calcul si alt criteriu de comparatie si anume asigurare si impozitul asta in cazul in care nu vei inscrie masina pe Bulgaria.La Pajero cel mai mic motor ar fi unul de 2,5 in schimb la Suzuki ar fi un 1,3 parca deci o oarecare diferenta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport @paungeorgica : Detaliaza putin cam ce off-road vrei sa faci cu masina....... Vreau sa fiu cat mai sigur ca nu voi ramane in noroi in cazul in care ma apuc de colindat dealurile si muntii. Avand in vedere ca sunt incepator si o persoana destul de cumpatata nu o sa ma hazardez cu ele in mari aventuri dar cu trecerea timpului..... poate sa ma orientez la ceva mai mai. M-am orientat la unul din cele doua modele ca imi pot asigura spatiu si un confort prin oras unde mai am de gand sa le folosesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Iti recomand urmatorul procedeu: Intri in sectiunea "iesiri la sfarsit de saptamana" si vezi ce tipuri de masini iti plac cum se comporta si pe ce drumuri si in afara drumurilor. Dupa care rogi un coleg sa te ajute cu un statut de copilot. Dupa aceasta experienta o sa-ti dai seama cam ce tip de masina ti se potriveste. Gandeste-te f bine pana unde vrei sa o modifici si ce vrei pe viitor sa faci cu ea. Dc te gandesti la modificari mai interesante, gen anvelope mari, suspensii, bari, s.a.m.d. atunci, i-ati o masina cu punte fata rigida neparat. Asta va implica si schimbarea titlului threadului tau. Nu spun mai mult, uite-te unde ti-am indicat si abia dupa aceea revino cu o postare. :h5 Spor la treaba. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Din tot ce am citit si vazut am ramas la una din cele doua si aici va cer voua, cu mai multa experienta ajutorul, pe care din cele doua ziceti s-o iau. In special ma intereseaza care se descurca mai bine in teren accidendal si la care sunt mai mici costurile pt a o modifica. De modificat m-am gandit doar la inaltare cu 5 cm, scuturi, troliu, barile si obligatoriu cauciucurile pt inceput:wink:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport De modificat m-am gandit doar la inaltare cu 5 cm, scuturi, troliu, barile si obligatoriu cauciucurile pt inceput:wink:. Modificarea se poate aplica la ambele masini. Eu as alege Pajero Sport. Cumperi un PowerBox si ai mai multa putere decat ai nevoie. E mai mare,mai comod,mai spatios,e diesel. Diesel-ul nu face mofturi mari la apa,daca e pregatit minim corespunzator. Datorita marimii,este si mai rigid,mai solid. Ambele masini au IFS (independent front suspension) asa ca ramane la aprecierea ta care se preteaza la ce vrei sa faci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Am avut modelul pajero sport si nu il recomand pt off-road + ca este oarecum limitat la modificari.In schimb spatiul este mare si este o masina foarte confortabila. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avantra Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport As vrea sa aveti in vedere si costurile pe care o sa le am in momentul pregatirii lor pt off- road, adica la care este mai simplu si mai ieftin. Va multumesc Dupa parerea mea Vitara este mai economica la toate capitolele: consum, piese, pregatire off road, impozit, asigurare, etc. Experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata! (Mircea Eliade) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petruo82 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport As vrea sa aveti in vedere si costurile pe care o sa le am in momentul pregatirii lor pt off- road, adica la care este mai simplu si mai ieftin. Va multumesc Dupa parerea mea Vitara este mai economica la toate capitolele: consum, piese, pregatire off road, impozit, asigurare, etc. la vitara gasesti foarte multe piese ca sa o modifici, in schimb la pajero costurile sunt mult mai mari la orice piesa. am avut de amandoua si vitara si pajero scurt. pajero ii lux, mare comod, dar nu is la fel costurile nici la piese nici la masina. pentru joaca iti recomand o vitara Daca vreau sa fluier, fluier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romeo Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Vitara va fi mai convenabila si va corespunde scopului:y. romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddoru Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Opinia mea este Pajero. Depinde si cat vrei de la masina, pentru ca pentru off adevarat, altele sunt optiunile! Nici pajero si nici vitara nu sunt de off adevarat cu toate modificarile pe care le-ai aduce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Aici te contrazic o Vitara poate mult in offroad contrar celor ce cred unii daca bineinteles e pregatita intradevar pentru offroad adica sa ii pui un chit de suspensie profesional care te costa in jur de 1300 de euro dar dupa ce ai pus chitul masina se scimba radical si credema face fata la multe provocari unde masini cu mai mare renume in offroad dar pregatite dupa ureche nu fac fata. Succes. plus ca ai avantajul impozitului mic 65 de lei pe an si rca mic fata de altele aprox 400 de lei pe an dar in vitara trebuie sa investesti mai mult ca de exemplu intr-un samurai sau jimny dar merita banii si timpul daca vrei si un pic de comfort. Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Dupa toate sfaturile pe care le-ai vazut ce varianta ai ales? Eram si eu curios pt. ca si eu acum vreo 2 ani ma gandeam la un Pajero dar pt.ca nu au motorul sub 2000 cmc am ales o Vitara v6 [1998cmc] ...pt.taxa de prima inmatriculare ... si buget limitat. Cu stima Petrica! :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paungeorgica Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Suzuki Vitara sau Pajero Sport Dupa toate sfaturile pe care le-ai vazut ce varianta ai ales? Cu stima Petrica! Offffffff. Daca ma gandesc ca vreau s-o folosesc si prin oras si mai vreau si putin confort mi-as lua Pajero fara sa ma mai gandesc, daca ma gandesc la buget si la costurile pe care le voi avea dupa achizitie, Vitara se incadreaza si avand in vedere ca parerile sunt aproximativ 50-50, o sa i-au prima masina care raportand la pret calitate este mai avantajoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate