Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano - teava esapament

geoapis

Postări Recomandate

Salut stie cineva de unde pot cumpara teava esapament terrano II 2002, s-a rupt chiar acolo unde face bucla care ocoleste pe deasupra diferentualului spate, practic e rupta numai teava esapament toba de dinaintea ei e in stare buna. Stiti de unde sa cumpar sau daca e cineva prin Bucuresti sau pe linga Bucuresti in partea de sud care sa o repare ?, Preferabil in zona de iesire spre Alexandria. Multumesc .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor terrano -teava esapament

Salut

Astazi mi-am refacut si eu traseul de tobe la un atelier de pe colentina ( inainte de intersectia cu fundeni cum vii dinspre carefour pe dreapta). Omul este super ok ( mi-a mai facut acum 3 ani serpisori pt o alfa 33).

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Re: Ajutor terrano -teava esapament

Gasesti tobe ieftine la Stelco sunt facute la Brasov.Eu mi-am pus tot esapamentul de la ei (montat tot in Colentina).Daca nu-i gasesti pe site suna la 0740702069.

Multumesc de informatie, am sa ii sun luni dimineata. Un nr de tel din colentina stiti pt a-mi face o programare ?

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Re: Terrano - teava esapament

Este recomandat pentru Terrano II motorizarea KA24E 2.4i sa inlocuiesc esapamentul, in sensul unui diametru al tevilor mai mare si a inlocuirii galeriei de evacuare cu tevi dedicate asa cum este prezentat pe site-ul Stelco

http://www.tobe-esapament.ro/ro/produse/esapamente-sport.php

Diametrul mai mare al tevilor are vreo influenta asupra consumului ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare